Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket
Chateau Beaubois

Chateau Beaubois

Château Beaubois’ historie kan dateres tilbage til 1100-tallet. I dag er slottet en sand pioner indenfor økologisk og biodynamisk vinproduktion.

Kort om Chateau Beaubois

Château Beaubois er et vinslot med en rig historie, som kan dateres tilbage til 1100-tallet, hvor cisterciensermunke fra Franquevaux opdagede det fabelagtige terroir i Costieres de Nimes – en del af Rhônedalen. I dag ejes slottet af arvingerne og søskendeparret Fanny og François Boyer, som er 4. generation på slottet. Château Beaubois er certificeret økologisk af ECOCERT og biodynamisk certificeret af DEMETER (fra 2020). Deres vine er veganske!

Chateau Beaubois
Chateau Beaubois

Friskhed, frugt og en flot elegance!

I dag laver søskendeparret økologisk vin på de 51 hektar vinmarker som slottet besidder. Fanny bidrag med elegance og femininitet til vinene, og fælles for dem begge er, at de søger en stil, hvor der er fokus på friskhed, frugt og elegance i vinene. Druerne der bruges til vinene er de klassiske sydfranske druer: Viognier, Roussanne og Grenache Blanc for de hvide og Syrah, Grenache, Mourvèdre, Marselan og Cinsault for de røde.
+ Vis hele beskrivelsen
Chateau Beaubois

Bæredygtighed

Chateau Beaubois vinfremstilling er certificeret økologisk af EU.