Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Champagne Drappier

Champagne Drappier

Pinot Noir specialisten Champagne Drappier er pioner i bæredygtighed: første CO2 neutrale Champagneproducent, Champagne uden svovl, økologisk Champagne

Kort om Champagne Drappier

Champagne Drappier har speciale i Pinot Noir og ligger i den sydlige del af Champagne i Bar-sur-Aube, hvor klimaet er nært beslægtet med Chablis. Champagnerne lagrer i munkekældre fra det 12. århundrede. Michel Drappier er pionér og var den første til at lave en Champagne uden tilsætning af svovl, laver økologisk Champagne og i 2017 kåret til ”Green personality of the year” af Drinks Business, og er første CO2 neutrale Champagneproducent.

Champagne Drappier
Champagne Drappier

Lille champagnehus

Drappiers marker ligger i den sydligste del af Champagne. Jordbunden og klimaet er hér nært beslægtede med forholdene i Chablis-distriktet, hvilket forklarer den unikke intense frugt, man finder i Drappiers lækre Champagner. Drappiers marker ligger i den sydligste del af Champagne i Urville Bar-sur-Aube distriktet. Drappiers kældre er oprindeligt en del af et stort Cistercienser kloster bygget i det 12. århundrede. Kældrene blev efter den franske revolution omdannet til fængsel, og overtaget af Drappier familien lige efter 2. verdenskrig. Drappiers bedste marker omkranser i dag de historiske kældre. Hernede lagrer flaskerne optimalt med samme temperatur og luftfugtighed året rundt. Det giver Drappiers champagner utroligt gode betingelser for lang og perfekt lagring. Michel Drappier - en respekteret winemaker Michel Drappier er i dag i spidsen for dette lille, familiedrevne champagnehus. Der står stor respekt omkring Michel blandt de andre champagneproducenter, og Michel er kendt for at være både en dygtig og innovativ winemaker. Michel har fået det maksimale ud af markernes potentiale, ved bl.a. at anvende mere moderne produktionsmetoder og lave nyplantninger.
+ læs mere

Verdens første Champagne uden svovl

Champagne Brut Nature Sans Soufre er verdens første Champagne helt uden svovl. Den kaldes Drappier Brut Nature Zéro Dosage Sans Souffre Blanc de Noirs. Den er altså uden svovl men også uden dosage, og så er den ufiltreret og udelukkende fremstillet på Pinot Noir.
Champagne Drappier