• Gratis fragt!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Cantine Settesoli

Cantine Settesoli

Cantine Settesoli er Siciliens største producent og har flere gange fået tildelt de eftertragtede 3-glas af Gambero Rosso

Kort om Cantine Settesoli

Cantine Settesoli er grundlagt i 1958. I dag består Cantine Settesoli af 200 vinbønder, der kultiverer 6000 ha. jord, hvilket udgør 7% af vinmarkerne på Sicilien. Kooperativet har et stort fokus på socialt ansvar, brugen af nyeste forskning og sætter alle sejl til for bæredygtig vinproduktion og økologi. Cantine Settesoli producerer vine med høj value-for-money, og har flere gange fået tildelt de eftertragtede 3-glas af Gambero Rosso.

Cantine Settesoli
Cantine Settesoli

Vinhusets historie

Cantine Settesoli er et siciliansk kooperativ bestående af 2000 små dedikerede vinbønder, som alle værdsætter værdien ved et stærkt fællesskab. Fællesskabet startede i 1958, i Menfi, og har i dag det største udvalg af druer på Sicilien. Med 300 solskinsdage om året og kølige briser fra Middelhavet, opnår druerne optimal modenhed, samtidig med de bibeholder friskhed og aromatik. Dette er en af hemmelighederne bag kvalitetsvinene fra Sicilien.
+ læs mere

Bæredygtighed er i Cantine Settesolis DNA

Cantine Settesoli er en global og innovativ virksomhed, som investerer i fremtiden, ved respektfuldt at passe på deres vinmarker. De er den første italienske vingård, som har certificeret gennemsigtighed af hele deres produktionskæde. Bæredygtighed er i deres DNA, og de mener, at de sammen med andre vinbønder kan skabe vin af den højeste kvalitet ved at indtænke bæredygtighed i hele deres produktion.
+ læs mere
Cantine Settesoli