• Gratis fragt
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

CANTINE SETTESOLI

Cantine Settesoli er Siciliens største producent og har flere gange fået tildelt de eftertragtede 3-glas af Gambero Rosso

Kort om CANTINE SETTESOLI

Cantine Settesoli er grundlagt i 1958. I dag består Cantine Settesoli af 200 vinbønder, der kultiverer 6000 ha. jord, hvilket udgør 7% af vinmarkerne på Scilien. Kooperativet har et stort fokus på socialt ansvar, brugen af nyeste forskning og sætter alle sejl til for bæredygtig vinproduktion og økologi. Cantine Settesoli producerer vine med høj value-for-money, og har flere gange fået tildelt de eftertragtede 3-glas af Gambero Rosso.

CANTINE SETTESOLI
CANTINE SETTESOLI

Vinhusets historie

Cantine Settesoli er et siciliansk kooperativ bestående af 2000 små dedikerede vinbønder, som alle værdsætter værdien ved et stærkt fællesskab. Fællesskabet startede i 1958, i Menfi, og har i dag det største udvalg af druer på Sicilien. Cantine Settesoli har 6000 hektar land, hvilket svarer til 7% af hele øens vinmarker.

Bæredygtighed er i Cantine Settesolis DNA

Cantine Settesoli er en global og innovativ virksomhed, som investerer i fremtiden, ved respektfuldt at passe på deres vinmarker. De er den første italienske vingård, som har certificeret gennemsigtighed af hele deres produktionskæde. Bæredygtighed er i deres DNA, og de mener, at de sammen med andre vinbønder kan skabe vin af den højeste kvalitet ved at indtænke bæredygtighed i hele deres produktion.
+ læs mere
CANTINE SETTESOLI