Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket

Boekenhoutskloof

Boekenhoutskloof er en anerkendt 100P producent, der gentagende gange har vundet international hæder blandt de kendte vinskribenter bla. Robert Parker.

Kort om Boekenhoutskloof

Boekenhoutskloof er en sublim 100P producent, der vandt prisen " Wine of the Year 2020" af Platter’s. Den Sydafrikanske topproducent har blandt andet specialiseret sig i at lave landets bedste Syhah ifølge Robert Parker. Boekenhoutskloof er den eneste sydafrikanske vingård, som har opnået de maksimale 5-Stjerner i den prestigefyldte, Wine Buyers Guide af Robert Parker. Vingården kan dateres helt tilbage til 1776.

Boekenhoutskloof
Boekenhoutskloof

Vinhusets historie

Boekenhoutskloof anses for at være en af de bedste sydafrikanske producenter i nyere tid. Vingården ledes af Sydafrikas mest talentfulde vinmager, Marc Kent, som der styrer slagets gang og producerer elegante og velsmagende vine i international topklasse. Takket være massive investeringer og Marcs dedikation producerer vingården en stribe fabelagtige vine. Marcs store fascination og speciale for især Rhônedruer, herunder Syrah, skaber vine, som vækker interesse blandt verdens mest betydningsfulde vinkritikere.
+ Vis hele beskrivelsen

Franschhoek dalen

Hovedparten af druerne til Boekenhoutskloofs vine stammer fra Franschhoek dalens skråninger, hvor selve vingården også ligger. Franschhoek ligger et godt stykke inde i landet, og når man er i Sydafrika betyder det som regel at klimaet er bagende varmt. En nærliggende sø sender imidlertid kølige vinde ind i dalen, og derfor kan man dyrke vine med intensitet og elegance på skråningerne.
Boekenhoutskloof