Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Arnaldo Rivera

En perlerække af Barolo enkeltmarks Crus fra et af Italiens bedste vin kooperativer. Med adgang til 181 officielle Cruer i alle 11 kommuner i Barolo appellationen, er der tale om en unik portefølje af vine, det er aldrig set før i Barolos historie.

Kort om Arnaldo Rivera

Arnaldo Rivera er Terre del Barolos prestigeserie af topvine fra de bedste single vineyards. En unik rejse igennem de 11 Cru landsbyer i Barolo spredt over små ca. 20 km². Legendariske vinmarker som Bussia fra Monforte kommunen, Monvigliero fra Verduno, Vignaronda fra Serralunga og en lille parcel i Cannubi marken med vinstokke plantet i 1950 og mange flere.

Arnaldo Rivera
Arnaldo Rivera

Hædre grundlæggeren

60 år efter grundlæggelsen af kooperativet er Arnaldo Rivera projektet medlemmernes måde at hædre ham og hans uvurderlige indsats for lokalsamfundet i Langhe og især for Barolo. Da Arnaldo Rivera grundlagde kooperativet Terre del Barolo i 1958, var ideen om ”Cru” enkeltmarker slet ikke en del af vinavlernes tankegang. Med kortlægningen af Barolo og den eksplosive interesse fra omverdenen har dette dog ændret sig, og med sine medlemmers berømte markbesiddelser var det oplagt at aftappe disse vine med deres berømte grundlægger og deres nu legendariske marknavne på etiketten.
+ Vis hele beskrivelsen