Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Abadía la Arroyada

Bodegas Abadía La Arroyada laver klassiske, saftige Ribera del Duero vine med charme og fylde. Disse vine viser tydeligt hvorfor dette område er blevet så populært.

Kort om Bodegas Abadía la Arroyada

Bodegas Abadía La Arroyada blev grundlagt i 2002 af Vicente Muñoz. Familien har dyrket deres marker i Ribera del Duero igennem generationer, men Vicente og hans kone Teresa ønskede mere end blot at dyrke vindruer, så med hårdt arbejde lykkedes det dem at etablere Bodegas Abadía La Arroyada og dermed sikre familiens stolte lange tradition for vinavl.

Abadía la Arroyada
Abadía la Arroyada

Vinhusets historie

Hjørnestenen i Bodegas Abadía la Arroyada er markerne i Terradillos de Esgueva og Sotillo som Vincentes bedstefar plantede i begyndelsen af det 20. århundrede. Her er tale om såkaldte buskvine der nærmer sig en alder på 100 år. Frugten fra disse vinstokke er vidunderlig intens og smagfuld og danner rygraden i Abadía La Arroyada vine. Familien besidder 20 hektar meget gamle vinmarker, de resterende vinstokke har en imponerende gennemsnitsalder på omkring 45 år.
+ læs mere

Erfaring og kvalitet

Kvaliteten starter i vinmarken, Muñoz familien gør alt for at sikre at deres druer når den højest mulige kvalitet og her kommer deres ideelt beliggende marker og lange erfaring dem til gode. På vingården sorteres druerne for at sikre at kun den bedste frugt går videre, herefter afstilkes druerne og presses nænsomt. Gæringen foregår på temperaturkontrollerede ståltanke. Hele processen overvåges nøje og justeres alt efter årgangens beskaffenhed. Vinen lagrer på franske og amerikanske egetræsfade i kælderen under vingården.
+ læs mere
Abadía la Arroyada