Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
  Tilbudsikon med gul baggrund

Tilbud

  Seks forskellige flasker rødvin

Rødvin

  Seks forskellige flasker hvidvin

Hvidvin

  Seks forskellige flasker champagne

Champagne

  Seks forskellige flasker fra smagekasser

Smagekasser

  Seks forskellige flasker rosévin

Rosévin

Populære produkter

Flere gode tilbud

Vin hos Philipson Wine - Danmarks største online vinhandel

Velkommen til Philipson Wine – din førende vinhandel med mere end 35 års erfaring inden for vinbranchen. Vi er stolte af vores lange historie, vores tætte samarbejde med samtlige anerkendte vinproducenter verden over og af at vi er eneimportør af nogle af de mest kendte producenter

Hos os finder du Danmarks største udvalg af vine til attraktive priser. Gå på opdagelse i vores sortiment af nøje udvalgt rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, Champagne og dessertvin.

Philipson Wine ApS blev ud af passion for vin stiftet for 36 år siden, af vinhandler Christian Philipson, 6 gange Børsen Gazelle og er i dag Danmarks største online vinhandler og førende i øvrige salgskanaler.

Vinhandel drevet af passion

Hos Philipson Wine er vi yderst passionerede omkring vin, og vores mission er at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi tror på, at vin er meget mere end blot en drik. Vin har den unikke egenskab, at den kan gøre enhver begivenhed til noget helt særligt, bringe mennesker sammen og skabe gode minder. Derfor bestræber vi os altid på at finde de bedste vine til vores kunder – uanset om det er til større arrangementer, middagen med vennerne eller til en hyggelig fredag aften derhjemme.

Vores passion for vin afspejler sig i et bredt udvalg af håndplukkede vine fra hele verden. Og så er vi tilmed eneimportør af nogle af de mest kendte producenter. I vores sortiment finder du alt fra elegante Champagner og lækre hvidvine til kraftfulde rødvine og søde dessertvine. Herudover kan du også vælge mellem økologiske og biodynamiske vine.

Gå på opdagelse og find eksklusive vine her på vores hjemmeside og vær sikker på, at du får den så vidt muligt bedste oplevelse.

Det siger vores kunder

Kundeanmeldelse stjerne

Jesper
Vissing

Flot udvalg
"Meget flot udvalg, gode priser, Winemakers Dinner, vine i alle niveauer. Været kunde der i over 30 år."

Kundeanmeldelse stjerne

Frederik
Kristiansen

Hurtig levering
"Bestilte torsdag formiddag. Blev leveret fredag altså dagen efter. Lyn hurtig levering. Har absolut intet at sætte en finger på. Vil absolut handle igen 😁"

Kundeanmeldelse stjerne

Helle
Nordsted

Gode priser
"Stort udvalg af vine fra hele verden, hjælpsomt personale."

Kundeanmeldelse stjerne

Bo
Cramer

Udbredt service
"Udbredt service, en dejlig mail korrespondance og priser som gør en lykkelig 👍"

Historien bag Philipson Wine

Philipson Wine, der sidenhen skulle blive Danmarks førende online vinhandel, blev stiftet i 1987 af Christian Philipson. Christian Philipson havde på daværende tidspunkt arbejdet fem år i Bourgogne. Her skabte han relationer til personer fra de store, kendte vinslotte såvel som de mindre kendte slotte.

Virksomheden startede som en traditionel vinhandel, men konceptet blev hurtigt ændret til direkte import og direkte salg, så man slap for dyre mellemled. Philipson Wine har hovedsæde i Kokkedal og beskæftiger i dag omkring 50 personer.

Vine fra hele verden til attraktive priser

Hos Philipson Wine tilbyder vi en perlerække af spændende vine fra alle verdenshjørner. Vores udvalg spænder fra klassiske vine fra Frankrig, Italien og Spanien til de mere eksotiske fra blandt andet Australien, USA og Sydafrika. Du finder derfor noget for enhver smag og til enhver anledning. Vi har samtidig vine i alle prisklasser, så du finder også noget for enhver pengepung.

Masser af gode tilbud på kvalitetsvin

Philipson Wine er en vinhandel, der både har fokus på høj kvalitet og gode priser. Derfor har vi også altid skarpe tilbud på vin. Vi bestiller vores vin direkte fra vinproducenterne, og køber stort ind på de rette tidspunkter. På denne måde fjerner vi alle de dyre mellemled som agenter, grossister og mellemhandlere, og kan tilbyde vores kunder de bedste priser.

Selvom priserne er i bund er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten også er det. Det er lige omvendt. Faktisk har vi meget høje kvalitetskrav til de vine, vi vælger at udbyde. Vi udvælger alle vine med den største omhu, så vi er sikre på, at vores sortiment kun består af de absolut bedste vine.

Online vinhandel med mange typer vin

Som Danmarks største online vinhandel har vi altid mere end 6.500 forskellige vine på lager. Du kan vælge mellem forskellige typer vin fra nogle af verdens bedste vinområder og fra verdens mest anerkendte producenter. Vi samarbejder nemlig med nogle af verdens største vinproducenter og vinhuse. Hos os finder du blandt andet eksklusive rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine.

Rødvin

Rødvin er danskernes absolut foretrukne valg af vin, og derfor har vi selvfølgelig sørget for at have et solidt udvalg af rødvin fra hele verden fremstillet på alle druetyper. Du kan vælge frit mellem alt fra de lette og elegante rødvine til de kraftige og intense rødvine. Hos Philipson Wine finder du desuden rødvine fra nogle af verdens mest prestigefyldte vinområder som Bordeaux, Bourgogne, Rhône, Barolo og Toscana.

Hvidvin

Hos Philipson Wine kan du få mange forskellige typer hvidvin. Du finder både tørre, friske, cremede, aromatiske og frugtige udgaver fra nogle af verdens mest anerkendte hvidvinsproducenter og vinregioner. Nyd for eksempel udsøgte Chardonnay-vine fra Chablis eller Riesling-vine fra Mosel.

Rosévin

Findes der noget bedre end et godt glas rosévin på en varm sommerdag? Med alle de varianter der findes af vinen, vil du uden tvivl kunne finde én, der falder i din smag. Rosévine kan nemlig være alt fra frugtige og friske til stærke og krydrede. Philipson Wine tilbyder et stort udvalg af rosévine, der inviterer til en masse spændende smagsoplevelser. Rosévinen fungerer både godt som aperitif og som ledsager til forretter med fisk eller lette hovedretter.

Mousserende vin

Er du vild med bobler? Så kan du også forkæle dig selv med mousserende vine som  Champagne, Prosecco eller Cava fra Philipson Wine. Bobler kan bruges ofte til fejringer og festlige begivenheder, men vinen kan også sagtens kombineres med mad. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af mousserende vine, der spænder fra de helt tørre til de søde af slagsen.

God vin til alle anledninger

Planlægger du bryllup, konfirmation eller en anden stor fest? Så kræver det den rette vin. Vi ved, at det kan være en udfordring at skulle vælge den helt rigtige hvidvin, rødvin, dessertvin og Champagne til mange mennesker. Derfor har vi udarbejdet en guide, til når du skal vælge vin til fest. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at spørge os til råds i forbindelse med den vanskelige opgave, det er at vælge vin til større begivenheder.

Kom til vinsmagninger med Philipson Wine

Hos Philipson Wine elsker vi at lære fra os og ikke mindst dele vores store passion for vin med andre vinentusiaster. Derfor tilbyder vi eksklusive vinsmagninger, som vi har arrangeret i samarbejde med nogle af verdens absolut bedste vinproducenter. Vinsmagningerne afholdes på en perlerække af Danmarks bedste gourmetrestauranter.

Du kan blandt andet vælge mellem Winemaker’s Dinners, prestigesmagning og vinmiddage. Du har også altid mulighed for at smage udvalgte vine i vores flotte butik i Kokkedal. Her står vores kompetente vinspecialister klar til at guide dig i vinens verden. Vinsmagningerne i butikken er ofte opdelt i temaer, som vi løbende skifter ud. Du kan altid forvente, at der som minimum vil være otte forskellige kvalitetsvine, som du kan forkæle dine smagsløg med.

Få ekspertråd og vejledning i vin

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere gode og inspirerende vinoplevelser fra hele verden. Derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig, hvis du har behov for hjælp til at vælge din næste flaske vin. Du kan altid henvende dig i vores butik i Kokkedal, der har meget fleksible åbningstider. Herudover kan vi også kontaktes på telefon +45 70 22 68 88 eller benytte dig af vores kontaktformular online.