Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Fire and Ice

FIRE&ICE udskiller sig både ved høj kvalitet, flot præsentation og et flot pris/kvalitets forhold.

Kort om FIRE&ICE

FIRE&ICE spiritus laves med passion af ingredienser af højeste kvalitet i deres reneste og naturlige udgave. FIRE&ICE blev etableret med inspiration fra naturens 4 elementer: Ild, Vand, Jord, Luft. Kombinationen af disse 4 elementer skabte hos FIRE&ICE et 5. element; Vodka, et kvalitetsprodukt, der er unikt i dets naturlige kvalitet.

Fire and Ice
Fire and Ice

Historien

I 2018 blev idéen om at skabe spiritus med unik kvalitet født. Filosofien hos virksomhedens to stiftere, er kort sagt at skabe premium spiritus af unik kvalitet med klassiske opskrifter. Siden 2019 har "FIRE&ICE været på markedet, og har på kort tid etableret sig verden rundt.

Renhed fra Schweiz

Den strålende renhed i FIRE&ICE produkter er opnået ved omhyggeligt at forfine produktionsprocessen og vælge de reneste ingredienser i deres naturlige udgave. Hver spiritus er en afspejling af denne tilgang - fra valg af ingredienser til aftapningsprocessen. Omhyggeligt udvalgt økologisk hvede, rent alpevand og kontinuerlig destillation, resulterer i en blød og delikat smag. Kvaliteteten er da også blevet anerkendt med guldmedaljer på internationale Spiritussmagninger og udnævnelsen som ”Switzerland Vodka of the year”. Til den kræsne forbruger har man desuden skabt serien FLY, som har mere karakter og endnu højere kvalitet.
+ Vis hele beskrivelsen
Fire and Ice
Fire and Ice

Bæredygtighed

Udover at vodkaen laves på økologisk hvede, arbejder man også på at introducere en økologisk vodka.