Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Eyland Spirits

Missionen er enkel hos Eyland Spirits: at skabe enestående islandsk spiritus i verdensklasse, med fokus på renhed og natur - og dele det med verden. Ólafsson har vundet flere forskellige priser, inklusiv World Gin Awards.

Kort om Eyland Spirits

Eyland Spirits er grundlagt af en flok venner, bestående af islændinge og amerikanere, som alle deler samme dybe kærlighed til Island. Denne fascination for Island ligger i navnet Eyland, som er et gammelt islandsk ord for ø.

Eyland Spirits
Eyland Spirits

Historien

Ólafsson Icelandic Gin er lavet som hyldest til Eggert Ólafsson, den berømte opdagelsesrejsende, digter og forkæmper for islandsk kultur fra det 18. århundrede. Eggert Ólafsson brugte fem år på at udforske længden og bredden af Island, dets vilde natur og dets befolkning. Fra tordnende vandfald og vulkaner til gejsere og gletsjere, bedrog Ólafsson sig over utæmmet tundra og faldt hermed mere og mere for Islands skønne og vilde natur. Dette førte til at han i 1772 offentliggjorde den fulde beretning om sin videnskabelige ekspedition og kulturforskningsrejse, som han gennemførte mellem 1752 og 1757. Hans historiske eventyr på tværs af den storslåede ø, var kilden for inspiration til Ólafsson Icelandic Gin. Med originale udstik fra Eggerts ”Rejser på Island” på etiketten og med klare smagsnoter af den islandske natur, er denne gin noget for sig. Den fanger skønheden, renheden og kompleksiteten af selve Island, og hvert element af ginnen er en passende hyldest til den højt elskede Eggert Ólafsson.
+ Vis hele beskrivelsen

Ólafsson - En tår af Island

Kompleks og forfriskende, fanger Ólafsson Icelandic Gin skønheden af den islandske natur. Gemt væk i det fjerne, Nordatlantiske Hav, kan Island prale med sin historie, natur og kultur, som er intet mindre end vidunderlig – og i konstant udvikling med gletschere, der skærer sig gennem bjerge, vandfald, der tordner ned i dybe dale, termiske søer, der damper og gejsere, der sprøjter op i himlen. Her er elementære naturkræfter en dramatisk virkelighed, en slående kombination af rå vildskab og betagende skønhed - og det er umuligt at gå glip af vandets hovedrolle i dette evige skiftende landskab. Dette rene, islandske vand er grundelementet i Ólafsson Icelandic Gin. Vandet kommer direkte fra naturen, filtreret gennem lavasten i tusindvis af år. I modsætning til mange vandkilder rundt om i verden, er dette vand rent og uberørt. Her, giver vandets høje pH og variation af mineraler ginnen en klar og bemærkelsesværdig, forfriskende karakter, med fløjlsblød glathed. Hertil tilføjes arktisk timian, birk og bjergmos, som giver Ólafsson sin ægte islandske karakter. Den mere klassiske London Dry Gin base, der understøtter den islandske trio, er en kompleks blanding af enebær, citrus (sød citron, appelsin), rødder (angelica, lakrids), bark (cassia & kanel), frø (koriander, fennikel), krydderier (muskatnød, Szechuan peberkorn), urter (citrongræs) og blomster. Alle disse botanicals tilsættes under kobberbatchdestillationen og macereres i hvedealkohol, som fortyndes med det islandske vand, så alkoholstyrken reduceres. Olierne fra diverse botanicals frigives langsomt henover natten, hvilket giver ginnen sin unikke smag.
+ Vis hele beskrivelsen
Eyland Spirits