Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Domaine de l'Ecette

Domaine De L´Ecette ligger i hjertet i den berømte landsby Rully, familien producerer fremragende vine på fantastisk beliggende marker.

Kort om Domaine De L´Ecette

Domaine de l'Ecette ligger i hjertet i den berømte landsby Rully. Daux familien producerer fremragende vine på fantastisk beliggende jorde, der fremmer det perfekte udtryk af de 2 ædle Bourgogne druer Chardonnay og Pinot Noir.

Domaine de l'Ecette
Domaine de l'Ecette

Vinhusets historie

Jean Daux kommer fra en familie der har været vinbønder i generationer. Han slog sig ned i den lille landsby Rully i 1983 og drev på det tidspunkt 9 hektar med vin. Efter at have studeret ønologi stødte hans søn Vincent til familievirksomheden i 1997 og udvidede ejendommen til de nuværende 18 hektar (67% hvid og 33% rød) Historisk har Domaine de L´Ecette solgt deres vine til franske restauranter og vinhandlere. Efter de har vundet anerkendelse på de største franske vinmesser, Guide Hachette, Guide Gault Millau, fleuron de Bourgogne med flere, har de oplevet international efterspørgsel og er således begyndt at eksportere deres vidunderlige vine. Far og søn Jean og Vincent Daux udgør et solidt og effektivt team, hvor faderens erfaring og viden om den burgundiske tradition suppleres af sønnens mere moderne tilgang, energi og entusiasme. men traditionen består på Domaine de L'Ecette, hvor Jean og Vincent arbejder hånd i hånd, med en konstant stræben efter kvalitet og den største respekt for deres terroir. Denne driftsfilosofi manifesterer sig i implementeringen af et bæredygtigt landbrugsprogram, først iværksat under Jean og videreført af Vincent. Denne indstilling til en naturlig og organisk form for vindyrkning er også tydelig i familiens konstante passion og dedikation til vinstokkene, med en sum af små detaljer som for eksempel familiens vane med at høste om natten, for at holde på druernes friskhed. Alt dette kommer til udtryk i hver smukt udformet årgang af disse levende og livlige vine, den bedste repræsentation af, hvad Côte Chalonnaise er i stand til at tilbyde i Pinot Noir og Chardonnay.
+ Vis hele beskrivelsen