Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket

Bronco Wine Company

Noget så sjældent som en Californier i ”Best buy” kategorien. Napa og Sonoma vine med uovertruffen værdi for pengene.

Kort om Crane Lake

Franzia familien målsætning er at lave vine af høj kvalitet til en overkommelig pris. Druerne høstes tidligt om morgenen på forskellige marker primært i Sonoma og Napa hvor de vinificeres så hurtigt som muligt for at holde på friskheden. Herved opnår Crane Lake saftig rene vine til en overordentlig god pris. Familiens motto er ”Every penny to the grape”

Bronco Wine Company
Bronco Wine Company

Vinhusets historie

Crane Lake vineriet ligger syd for byen Modesto i Californien og har været i familien Franzias hænder siden 1973. Oprindeligt solgte familien deres druer til de store producenter i området men i 1994 etablerede de selv et vineri og har siden produceret saftige vine fra deres besiddelser i Napa og Sonoma. Familien har altid sat en stolthed i at lave vine der gør sig bemærket i ”Best Buy” kategorien.
+ Vis hele beskrivelsen

Mest for pengene

Franzia-familien er oprindeligt Italienere der har fundet lykken i det varme Californien. Familien startede ud som vinbønder for så at springe ud som vinproducenter i 1994. Deres smukke vingård ligger stadig i midt Californien men de har vinmarker både i Sonoma Coast, og Napa. Deres vine sammenstikkes af frugt fra de forskellige vinmarker hvilket gør det muligt for Crane Lake at ramme den reneste og saftigste stil år efter år. Konsekvent et ”Best Buy”
+ Vis hele beskrivelsen
Bronco Wine Company