Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Weingut Wassmer

Martin Wassmer er indbegrebet af Tysk Pinot Noir i særklasse. Vingården er elsket af vinskribenterne – Gault Millau tildeler Wassmer hele 97P.

Kort om Weingut Wassmer

Martin Wassmer producerer tysk Pinot Noir i særklasse fra Baden-Baden. Omringet af bjergkæderne Odenwald, Schwarzwald og Vogeserne, laver Martin Wassmer topklasse Spätburgunder. Vingården ligger i Tysklands solrigeste klima med temperaturer der ligger tæt på middelhavsområdet. Området er kendt for et varieret terroir med både ler og vulkanske aflejring. De tyske vinskribenter roser Wassmer til skyerne og tildeler gården hele 97P (Gault Millau).

Weingut Wassmer
Weingut Wassmer

Vinhusets historie

Baden har et meget varieret og spændende terroir med både ler, vulkanske aflejringer, forvitret granit og kalkaflejringer. Vinproduktionen i regionen Markgräpflerland, hvor Martin Wassmer ligger går tilbage til romertiden og kulturen, maden og vinene har givet Baden navnet Tysklands Toscana. Weingut Martin Wassmer har 23 hektar med mange meget gamle vinstokke, og hans vine er skabt med inspiration fra de store Bourgognevine, bl.a. ved hans valg af egetræsfade.
+ Vis hele beskrivelsen

Markgräferland - Tysklands Toscana

Baden er på mange måder et unikt vindistrikt. Området har sit eget specielle klima og ligger beskyttet af bjerge på alle sider, med Odenwald og Schwarzwald på den ene side og Vogeserne på den anden side. Det er med til at skabe Tysklands solrigeste og varmeste klima med temperaturer, der nærmer sig middelhavsområdet.
Weingut Wassmer