• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Vinologist

Folket bag den ikoniske Sydafrikanske vingård, Boekenhoutskloof (100P) producerer en innovativ serie af vine under navnet Vinologist - heraf er de fleste af vinene økologiske.

Kort om Vinologist

Vinologist er et økologisk passionsprojekt, der udspringer fra den ikoniske 100P producent, Boekenhoutskloof. Marc Kent, som flere gange er kåret til Winemaker of the Year, laver så vidt det er muligt økologiske vine med respekt for naturen. Druerne købes af dygtige vinbønder fra forskellige områder i Western Cape-provinsen. Vinologist er en innovativ serie af autentiske vine, der repræsenterer druernes oprindelse på bedste vis - til en fantastisk pris.

Vinologist
Vinologist

Vinhusets historie

Vinologist er et spændende økologisk projekt drevet af en Sydafrikas ikon producenter. Bag Vinologist står folkene fra vingården Boekenhoutskloof, som ledes af den meget berømte vinmager og pioner Marc Kent. Vingården er en Sydafrikas bedste producenter og den internationale vinanmelder Tim Atkin rangerer dem som en 1 .cru i Sydafrika. Marc Kent har med sit nye projekt, Vinologist, ambitioner om at lave 100% økologiske vine fra områderne Western Cape tæt på Cape Town, hvilket er nyt i forhold til den generelle konventionelle vinfremstilling som hersker i dette områd
+ læs mere

Innovativ serie af autentiske

Marc Kent søger konstant efter det bedste resultat og kun druer fra de bedste vinstokke bruges i vinen. Vinologist er en innovativ serie af autentiske vine, der repræsenterer druernes oprindelse på bedste vis, med en attraktiv præsentation til en fantastisk pris. Grundet det varme klima og de mange solskinstimer opnår druerne optimal modenhed hvilket giver frugtige vine med friskhed.
Vinologist
Vinologist

Bæredygtighed

Vinene er økologisk fremstillet (dog ikke roséen endnu), ærligt og med respekt for naturen, og vinene byder på god kvalitet uden de store dikkedarer.