Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Spy Valley

Spy Valley er et anmelderrost familiejet vinhus, med speciale i Sauvignon Blanc, og fokus på kvalitet og bæredygtighed. Spy Valley Sauvignon Blanc er på Wine Spectators "Top 100 Wines of 2020".

Kort om Spy Valley

Spy Valley er en af Marlboroughs få tilbageværende familieejede vinproducenter og arbejder med stor fokus på kvalitet og bæredygtighed. Huset har modtaget flere internationale topanmeldelser.

Spy Valley
Spy Valley

Vinhusets historie

I 1993 var Johnson familien fremsynet nok til at købe 190 ha vinmarker i Waihopai Valley i Marlborough. Da området på det tidspunkt blev anset for at være for tørt og for ufrugtbart til vindyrkning, kunne købet betragtes mere som en passion end som fornuft. Visionen bar dog frugt, og siden da har man suppleret op med yderligere 3 vinmarker i Marlborough, som med hver sit mikroklima bidrager til diversiteten i vinene. Waihopai ligger lidt gemt i de sydlige dale af Marlborough og nærmeste nabo er en international satellitstation, en spionbase, som har inspireret til navnet Spy Valley.
+ Vis hele beskrivelsen

På Wine Specator's "Top 100 Wines of 2020"

Med en mission og passion om konstant at levere et produkt der overleverer i forhold til tilsvarende produkter, har Spy Valley opnået stor anerkendelse for sine vine på alle niveauer. Bla. var Spy Valley Sauvignon Blanc på Wine Spectator Top 100 Wines of 2020 List, og man er flere gange er blevet tildelt prisen som New Zealand Wine Producer of the Year. Spy Valley er en af Marlboroughs få tilbageværende familieejede vinproducenter.
+ Vis hele beskrivelsen
Spy Valley
Spy Valley

Bæredygtighed

På den familieejede vingård ser man sig som vogtere af vores jord og arv, hvorfor hensynet til miljøet og bæredygtighed afspejler sig i alle vingårdens beslutninger og aktiviteter. Spy Valley blev således som en af de første vingårde i Marlborough certificeret under New Zealand Sustainable Winegrowing. Det betyder bla. at vinene laves af 100 % certificerede druer. Af bæredygtige initiativer kan bla. nævnes: -At man har skabt et naturligt vådområde med over 1.000 hjemmehørende planter -Der anvendes solenergi, som giver 85 % af elektricitetsbehovet hen over sommeren -Afstrømningsvand, der bruges i vingårdsdrift genbruges.
+ Vis hele beskrivelsen