• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Sassetti Livio Pertimali

Sassetti Livio Pertimali er en kultbrunello, der tilhører den absolutte elite. Huset har tidligere opnået de magiske 100 point af James Suckling.

Kort om Sassetti Livio Pertimali

Sassetti Livio Pertimali er en brunello, der tilhører den absolutte elite i Montalcino. Huset har tidligere opnået de magiske 100 point af James Suckling. Perfektionisme hersker i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder, hvilket resulterer i topkvalitet med respekt for traditionerne. Huset kan dateres tilbage til 1967, og producerer i dag Sangiovese og Ciliegiolo fra øverste skuffe, hvorfor det en af Robert Parkers favoritter.

Sassetti Livio Pertimali
Sassetti Livio Pertimali

Vinhusets historie

I 1967 blev vingården Livio startet af Lerenzo Sassettis familie, som også var grundlæggerne af Cosorzio del Brunello di Montalcino. I år 2000 fandt familien forladte vinmarker og gjorde dem i stand til at producerer Sangiovese og Ciliegiolo af den højeste kvalitet. I dag respekterer Livio de klassiske familietraditioner og filosofien bag vingården.

Kvalitets vine

Montalcino-området er kendt for kvaliteten af sin vin. Vinmarkerne omkring landsbyen Montalcino har altid produceret rødvin, hvorfra den velkendte Brunello kommer fra. Montalcino området dækker omkring 24.000 hektar, og har unikke bakker fra forskellige geologiske tidsaldre, hvilket giver vinene fra Montalcino de grundlæggende karakteristika, der gør dem verdensberømte og ekstremt eftertragtede.
Sassetti Livio Pertimali