Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Salomon-Undhof

Weingut Salomon-Undhof har været i samme families eje siden 1792. Bertold Salomon har i nyere tid givet vingården en saltvandsindsprøjtning, og man laver i dag mineralske og elegante vine i Kremstal - et af Østrigs bedste vinområder.

Kort om Salomon-Undhof

Weingut Salomon-Undhof har været i samme families eje siden 1792. Det var på denne vingård at Østrigs første tørre vine så dagens lys i 1970’erne, takket være den visionære Fritz Salomon. Efter nogle stille år har hans sønner Erich og Bertold Salomon atter givet vingården en saltvandsindsprøjtning af dynamik og ambitioner, og deres bemærkelsesværdigt mineralske vine rangerer blandt Kremstals bedste.

Salomon-Undhof
Salomon-Undhof

Vinhusets historie

Bertold Salomon har givet vingården en saltvandsindsprøjtning, og man laver i dag mineralske og elegante vine i Kremstal i det nordlige Østrig, som er en af Østrigs bedste områder for nationaldruen Grüner Veltliner og Riesling. Weingut Salomon-Undhof har været i samme families eje siden 1792. Det var på denne vingård at Østrigs første tørre vine så dagens lys i 1970’erne, takket være den visionære Fritz Salomon. Efter nogle stille år har hans sønner, Erich og Bertold Salomon, atter givet vingården en saltvandsindsprøjtning af dynamik og ambitioner, og deres bemærkelsesværdigt mineralske vine rangerer blandt Kremstals bedste.
+ Vis hele beskrivelsen

Snart et af Østrigs bedste hvidvinsområder

Salomon-Undhof ligger i Kremstal, som er godt på vej til at blive et af Østrigs bedste hvidvinsområder. Terrænet er meget kuperet og jordbundsforholdene stærkt afvekslende, hvilket giver et væld af spændende muligheder. Salomon-Undhof besidder perfekt placerede parceller i både Kögl- og Pfaffenberg, to af Kremstals bedste Riesling-marker, og de høster deres Grüner Veltliner-druer på de højt berømmede marker ved byen Stein.
+ Vis hele beskrivelsen
Salomon-Undhof
Salomon-Undhof

Bæredygtighed

Det er Salomon-Undhofs filosofi at fantastisk vin kun kan komme fra sunde marker med sund jord. Derfor gør familien meget for at opretholde en sund biodiversitet på vinmarkerne. Det gør de bl.a. ved ikke at anvende herbicider, og de plukker alle druerne med hænderne.