Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Ryder Estate

Ryder Estate

Ryder Estate er en value-for-money producent, der er garant for at lave ærlige, afrundede og bæredygtige vine af høj kvalitet for pengene.

Kort om Ryder Estate

Ryder Estate er en anerkendt producent fra Central Coast i Californien. Deres ærlige vine er certificeret bæredygtige, og kendt for en fyldig og afbalanceret frugt. Ved hjælp af det maritime klima i Monterey Country, er det lykkedes Ryder Estate at lave nogle vine, der har en køligere stil. Ryder Estate har vundet store roser ved vinanmelderene og medaljer til nationale prisuddelinger. En populær producent fra Californien med value-for-money.

Ryder Estate
Ryder Estate

Ærlig vin fra bæredygtige druer

Ryder Estate er kendt for deres bæredygtige vine, der stammer fra Golden Central Coast i det anmelderroste vindistriktet Monterey Country i Californien. Området er kendt for sit varierende klima, der både omfatter varme solskinstimer og kolde nattetimer. Beliggende tæt på kysten oplever Ryder Estate lange varme eftermiddage med massere af sol, hvilket bliver efterfulgt af skarpe aftenvinde. Dette skaber perfekte vækstbetingelser for at deres druer kan udvikle sine komplekse smagsnuancer. Deres vine er i en lidt køligere stil sammenholdt med andre producenter i området. Ryder Estate arbejder målrettet efter at levere et kvalitetsprodukt i særklasse, hvorfor Ryder Estate dyrker alle deres druer selv, og ikke opkøber druer fra andre vinbønder. Ryder Estate har dermed 100% kontrol over hele produktionen - lige fra marken til glasset. Dette giver Ryder Estate muligheden for at høste druerne når de er på toppen så de sikrer sig at vinen opfylder sit fulde potentiale. Ryder Estate er derfor også certificeret bæredygtig fra California Sustainable Winegrowing Alliance (CSWA), hvorfor de sætter yderst høje krav til forarbejdningen i markerne såvel som i kælderen. Ryder Estate har primært specialiseret sig i at lave velsmagende vine på druerne; Chardonnay, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon som typisk forarbejdes i en kombination af ståltanke og franske, amerikanske og ungarske egetræsfade.
+ Vis hele beskrivelsen