• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Rothschild & Concha Y Toro

Almaviva er en eksklusiv kvalitetsvin, der har det bedste fra to verdener. Almaviva er kåret til ”Wine of the Decade” og fået 100P ratings af Suckling.

Kort om Rothschild & Concha Y Toro

Almaviva er skabt i et samarbejde mellem Baron Philippe de Rothschild og Viña Concha y Toro. Almaviva er en eksklusiv kvalitetsvin, der har det bedste fra to verdener. Viña Concha y Toro tilbyder 50 ha. af deres bedste vinmarker i Chile, og Rothschild tilbyder al deres know-how fra Château Mouton Rothschild og Opus One. Vinene har fået international anerkendelse og kåret til ”Wine of the Decade” samt tildelt flere 100P ratings af James Suckling.

Rothschild & Concha Y Toro
Rothschild & Concha Y Toro

Vinhusets historie

Almaviva er skabt i samarbejde mellem Baron Philippe de Rothschild fra Bordeaux og Viña Concha y Toro, der er Chiles største vinhus - et joint venture, der startede i januar 1997. Almaviva er et eksempel på en eksklusiv kvalitetsvin, der er tilført det bedste fra to verdener. Viña Concha y Toro tilbyder i området Puente Alto syd for Santiago 50 hektarer af deres bedste vinmarker, og Baron Philippe de Rothschild tilbyder al deres know-how og kunnen fra deres erfaring med vine som Chateau Mouton Rothschild og Opus One.
+ læs mere

Utrolig unikke dyrkningsforhold

Puente Alto området er kendetegnet af sin klipperige undergrund, kolde og regnfulde vintre, der efterfølges af somre med varme dage og kølige nætter. Allerede for tyve år siden blev området kendt for sine optimale betingelser til dyrkning af Cabernet Sauvignon druen, der danner rygraden i de store, franske Grand Cru vine.
Rothschild & Concha Y Toro