Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Raymond

Raymond er indbegrebet af Napa Valley vinproduktion i top-klasse – både i stil og udtryk. Certificeret økologisk og biodynamisk – og kører ovenikøbet 100% på solenergi.

Kort om Raymond

Raymond Winery er indbegrebet af Napa Valley vinproduktion i top-klasse – både i stil og udtryk. Under franske Jean Charles-Boissets ejerskab, har man formået at bevare Raymond Familiens arv og kulturel charme, der bunder i Napa Valleys klassiske vinproduktion. På trods af den traditionelle vintilgang, har Raymond siden 2013 været certificeret økologisk og biodynamisk – og kører ovenikøbet 100% på solenergi.

Raymond
Raymond

Vinhusets historie

Raymond Winery er et af de ældste huse i Napa Valley. Efter at have arbejdet for Beringer Winery i næsten 40 år, købte Raymond familien selv 90 hektarer i Napa Vallay på Zinfandel Lane, hvor de allerede havde første høst i 1974. Lige siden har de opbygget deres vingård og med bæredygtighed i fokus blev Raymond i 2013 økologisk og biodynamisk certificeret – tilligemed omlagde de hele deres produktion til solenergi – og er til dags dato Napa Valleys største 100% soldrevne vingård. I dag ejes Raymond af Boisset-familien, der også ejer Deloach Vineyards, som er præget af den burgundiske stil fra Boisset-familiens hjemstavn; hvorimod vinene fra Raymond Winery, er i klassisk Napa stil – fyldige og modne i udtrykket, dog med en udsøgt kompleksitet med tertiære noter af blandt andet jordbund og andre spændende undertoner, som er blevet og fortsat bliver fremhævet af nogle af de største kritikere. Raymond er nu kendt for at producere prisvindende vine såsom 2015 Raymond Generations Napa Valley Cabernet Sauvignon, som fik op til 98 point af Wine Advocate.
+ læs mere

5 serier af vine

R Collection vine er lavet udelukkende på druer fra specielt udvalgte marker rundt om i Californien. Fyldige og fadprægede. Family Classic North Coast Cabernet Sauvignon er produceret som hyldest til Raymond familiens mangeårige vinproduktion. Lavet på druer fra appellationerne Napa County, Sonoma County og Lake County, hvilket tilsammen udgør North Coast. Koncentreret i stil med mørk frugt og fylde. Napa Valley Reserve er Raymonds flagship serie, som består af fem vine for de fem generationer af Raymond familien, der har været med til at drive vingården. Serien er lavet på druer fra egne marker og fra gængse avlere. Det er blandt andet disse vine, der har scoret point hos adskillige kritikere. Flot balancerede vine med intens frugt, fin syre og god struktur. Terrioir-baseret serie, der har fokus på at producere regionspecificerede vine på 100% Cabernet Sauvignon. Druerne dyrkes i Raymond egne marker og af avlere under langtidskontrakt. Vinene viser de unikke forskelle på de individuelle appellationer, de stammer fra – og produceres i begrænset antal, hvilket gør dem endnu mere eftertragtet i og med, at der også blandt dem er prisvindende årgange, som 2013, der vandt 97 point hos Wine Spectator. Serien, der topper, er Generations, der består af de mest ikoniske vine fra Raymond Winery. Lavet på druer, udelukkende dyrket i Napa Valley, fra husets egne parceller, såvel som udvalgte vinmarker i Napa Valley. Langstidlagret på nye franske fade efterfulgt af et års flaskelagring. Kraftfuld og intens med mørk frugt og modne tanniner i de røde – klassisk Napa Cabernet Sauvignon af top-kvalitet, med op til 98 point i ratings.
+ læs mere
Raymond
Raymond

Bæredygtighed

Som økologisk og biodynamisk certificeret, og 100% baseret på vedvarende energi siden 2013, er Raymond Winery intet mindre end et forbillede for resten af verdens vingårde.