Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Masottina

Masottina blev grundlagt i 1946 i Veneto og er en af grundlæggerne af Prosecco. I dag er det 3. generation i familien der driver vingården, kendt for deres hæderkronede Prosecco, som har vundet stor international anerkendelse.

Kort om MASOTTINA

Masottina er en familiedrevet vingård, som fokuserer på at lave elegante vine, også økologiske. Siden 1946 har familien produceret kvalitetsvin fra Veneto. I dag er det 3. generation, som står for driften med stor respekt for traditionerne. Deres elegante Prosecco er en sand crowdpleaser, som ved flere lejligheder, har vundet flotte priser og derudover har vinmagasinet Decanter tildelt vingården hele 96P for deres Prosecco.

Masottina
Masottina

En unik Prosecco fra Veneto

Masottina blev grundlagt i 1946 i Veneto. Masottina er familiedrevet og fokuserer på at lave elegante vine. Denne Prosecco Brut er netop super elegant, med fine bobler. Den flotte strågule Prosecco har et fugtigt hint af citrus og hvide blomster. Smagen er sprød, frisk og tilpas tør med appetitvækkende noter af citrus, æble og mandel. Eftersmagen er dejlig cremet og det er lykkedes Masottina at skabe en virkelig flot Prosecco, som er en ægte crowdpleaser.
+ Vis hele beskrivelsen