Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

La Togata

La Togata er en lille familiedrevet vingård med de bedste marker i den sydlige del af Brunello. Gården får ros af anmeldere – bla. Decanter med 97P Decanter & Platinum Medal.

Kort om La Togata

La Togata er en lille familiedrevet vingård med marker i den sydlige del af Brunelloområdet. Det er familiens kvinder, der styrer forretningen – hvilket de i den grad er lykkes med. Gården producerer vine af høj kvalitet, hvilket bliver bemærket af de internationale anmeldere, der ikke holder sig tilbage med de rosende ord. La Togata ejer de bedste marker for området, Pietrafocai og Montosoli, og har den berømte Ønolog, Paolo Vagaggini tilknyttet

La Togata
La Togata

Vinhusets historie

La Togata vingården er en lille familieejet virksomhed i syd Montalcino, hvor de alle besidder stor interesse for vin, og har en passion om at dyrke kvalitetsvin. Det medfører blandt andet, at hver step i produktion bliver nøje fulgt med maksimal opmærksomhed og dedikation. Jeanneth Angel, som er Master of Wine, og hendes mand Danilo Toncon, som interesserer sig meget for ønologi, er tilknyttet La Togata. Formålet for La Togata er ikke at producere vin i store mængder, som minder om alle andre, i stedet ønsker familien at producere vin hvor den smager kan mærke kærligheden, passionen og de kræfter som er lagt i produktionen.
+ læs mere

Vinens kvalitet kan smages

Vingårdens marker er placeret i forskellige højder og solen brager på druerne indtil solnedgang og det giver druerne gode betingelser. La Togata ønsker at producere vine af meget høj kvalitet hvor det unikke terroirs egenskaber, såsom elegance, duft og mundfølelsen kan smages og føles i vinen.
La Togata