Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Fullerton Wines

Fullerton er friske, silkebløde vine med fokus på elegance og livlig syre. Vinene fra kølige Oregon er derfor elegante alternativer til Bourgogne.

Kort om Fullerton Wines

Fullerton er et familieprojekt, der producerer Oregons svar på hvid og rød Bourgogne. Med sine unikke marker og en innovativ tilgang anses den unge winemaker, Alex Fullerton for at være en af Oregons kommende stjerner. Med erfaring fra New Zealand samt hos den berømte nabovingård, Penner-Ash, er Fullerton allerede blevet en oversøisk anmelderfavorit med høje ratings. Vinmarkerne dyrkes efter Økologiske og Biodynamiske principper.

Fullerton Wines
Fullerton Wines

En dansker i Oregon

Familien Fullerton kommer oprindeligt fra Danmark, men har i mange år boet i Oregon, USA. Sønnen Alex er winemaker og en af Oregons unge kommende stjerner. Fullerton producerer spændende vine fra kølige Oregon i USA; friske, silkebløde vine med fokus på elegance og livlig syre. Vinene fra kølige Oregon er derfor elegante alternativer til Bourgogne og New Zealandske Martinborough. Fullerton er et familieprojekt, med en mikroproduktion, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne. Det er USAs svar på hvid og rød Bourgogne i lokal fortolkning. De har unikke marker, bæredygtig vinproduktion og Alex Fullerton er en af Oregons kommende stjerner. Alex Fullerton har bl.a. høstet erfaringer i New Zealand og hos de berømte nabo-vingårde Penner-Ash og Bergstrom. Vingården er beliggende i det berømte Willamette Valley og man fokuserer udelukkende på bourgogne druerne Pinot Noir og Chardonnay. Klima og jordbundsforhold i Oregon kan minde om Bourgogne, og er meget velegnet til den svære kunst det er at producere elegante vine. Vinmarkerne dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper og man plejer markerne så bæredygtigt som muligt for at skåne naturen.
+ Vis hele beskrivelsen

Hvem er familien Fullerton

Familien Fullerton består af af Eric og Susanne Fullerton med sønnen Alex som drivkraft og winemaker. Eric Fullerton fik allerede som ung passion for vin, da han arbejdede på en vingård i Tyskland.
Fullerton Wines
Fullerton Wines

Bæredygtighed

Vinmarkerne dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper og markerne bliver plejet og passet efter efter bæredygtige principper for at skåne naturen.