Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Fossacolle

Fossacolle er et ægte Boutique Winery, der er kendt for en silkeagtig, generøs og massiv stil, der hitter hos Suckling med hele 97P.

Kort om Fossacolle

Tenuta di Fossacolle er et ægte Boutique Winery, der ejes af Adriano Bambagioni, som igennem mange år har været kældermester på naboslottet Argiano. Fossacolle ligger i det sydlige Montalcino, og besidder kun 2,5 hektar vinmarker. Fossacolles vine er kendt for en silkeagtig, generøs og massiv stil, der hitter hos bla. Suckling med hele 97P. Alt for får flasker til alt for mange fans!

Fossacolle
Fossacolle

Vinhusets historie

Fossacolle er kendte som en ægte lille kult-brunello med en meget lille produktion og meget høje ratings. Sergio Marchetti er ejer, og han har specialiseret sig i at lave koncentrerede, mørke og ekstraktrige Brunelloer med langt lagringspotentiale. Sergio Marchetti er kendt som en af Italiens dygtigste vinkælder troldmænd, og hans vartegn er koncentrerede, mørke og ekstraktrige vine. Sergio stod tidligere for produktionen på Tenuta di Argiano, som er kendt for Brunello di Montalcino og supertoscaneren Solengo. I dag fokuserer Sergio 100% på hans egen families vingård, Tenuta di Fossacolle.
+ Vis hele beskrivelsen

Tenuta di Fossacolle

Tenuta di Fossacolle er en lille ejendom i den sydlige ende af Montalcino-appellationer. Ejendommen besidder mikroskopiske 2,5 hektar vinmarker, hvilket er helt efter Sergio Marchettis ønske, for hvis han ikke kan pleje samtlige vinstokke hver dag, mener han ikke, at han kan opnå den ønskede kvalitet. I kælderen eksperimenteres der med lagring på franske barriques, hvilket givetvis bidrager til den silkeagtige og generøse stil, som kendetegner Fossacolles vine.
+ Vis hele beskrivelsen
Fossacolle