• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

First Drop Wines

First Drop Wines er et af Australiens mest spændende vinhuse. James Suckling giver hele 98P og First Drop er blandt top 5% wineries i Australien.

Kort om First Drop Wines

First Drop Wines er et af Australiens mest spændende nye virtuelle vinhuse. Grundlægger John Retsas, ejer nemlig ikke sin egen vingård - eller marker for den sags skyld. I stedet opkøber han druer fra de bedste vinbønder i det sydøstlige Australien. Denne strategi har båret frugt, i 2019 og 2020 har First Drop Wines været listet over ”Top Wineries of Australia” - og rangerer blandt top 5% af alle Australiens 2.468 vingårde.

First Drop Wines
First Drop Wines

Vinhusets historie

First Drop Wines er et af Australiens mest spændende nye vinhuse, hvis mission er at lave moderne, smagfulde og velstrukturerede vine på udvalgte druer fra unikke vinmarker i regionerne Barossa, Adelaide Hills og McLaren Vale. First Drop blev etableret i 2004, af to venner Matt “Gantos”Gant og John “JR” Retsas. De havde begge et inderligt et ønske om, at lav god smagfuld vin, krydret med sjov. I 2021 ønskede Matt at stå helt på egne ben og de to venner skiltes derfor forretningsmæssigt - og i dag er det alene John der styrer slagets gang.
+ læs mere

Verdensklasse vin uden vingård og vinmarker

John ejer hverken vingård eller marker. I stedet opkøber han druer fra de bedste dyrkere i Barossa, Adelaide Hills og McLaren Vale, og så lejer han sig ind på en vingård og vinificerer druerne. Dette er en sjælden måde at fremstille verdensklasse vin på, men som mange af de fantasifulde First Drop-vinetiketter også røber, så er kreativiteten stor og man er ikke bange for at gå nye veje. First Drop fremstiller vine med smag, tekstur og “sjov”, udfra vindruer fra unikke vinmarker, for at skabe en dejlig og overraskende oplevelse.
+ læs mere
First Drop Wines