Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Estandon Vignerons

Estandon Vignerons

Vignerons Estandon er indbegrebet af kvalitetsrosé fra Provence. Som en af Frankrigs mest moderne kooperativer har deres vine vundet stor anerkendelse.

Kort om Estandon Vignerons

Vignerons Estandon er en hæderkronet og ledende roséproducent i Frankrig, der med sine enorme markbesiddelser råder over en guldgrube af muligheder for at producere kvalitetsrosé på alle niveauer. Kooperativet efterlever stramme regler for at opretholde den høje kvalitet som de er kendt for. Letdrikkelig og klassisk rosé, ren value-for-money!

Estandon Vignerons
Estandon Vignerons

Vignerons Estandons historie

L'Estandon er et af Frankrigs største og mest moderne kooperativer med 129 medlemmer, heraf 21 mindre kooperativer. L'Estandon er den ledende producent af Rosévin i Provence. Der er i de sidste par år produceret mere rosévin i Frankrig end hvidvin og interessen for rosévine er stærkt voksende i hele verden. Med L'Estandons medlemmers enorme markbesidelser, råder kooperativet over en guldgrube af muligheder for at producere kvalitetsrosé.
+ Vis hele beskrivelsen

Fokus på terroir og kvalitet

Selvom der produceres rigtig mange flasker vin på Vignerons Estandon har man ikke tabt fokus på kvalitet og terroir. L'Estandon råder over mange forskellige terroirs på deres mange marker, og alle disse marker er blevet kortlagt og undersøgt, således man er sikker på at dyrke de rette druer på de rette terroirs. Dermed er det muligt at få et optimalt produkt. Derudover har alle medlemmer af kooperativet underskrevet et regelsæt for kvalitet, for at sikre de samme standarder.
+ Vis hele beskrivelsen
Estandon Vignerons