Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Dr. Heidemanns-Bergweiler

Dr. Heidemanns-Bergweiler

Dr. Heidemanns-Bergweiler laver ædle Moselvine af høj kvalitet med individuelle og unikke karakterer.

Kort om Dr. Heidemanns-Bergweiler

Dr. Heidemanns-Bergweiler er en af de bedst kendte vinproducenter i Mellem-Mosel. De beskæftiger sig udelukkende med egenproduktion og har hermed etableret et ry for at tilbyde riesling vine af højeste kvalitet.

Dr. Heidemanns-Bergweiler
Dr. Heidemanns-Bergweiler

Vinhusets historie

De nuværende ejeres forfædre, Bergweilers og Pruems fra Wehlen, begyndte at dyrke vin i begyndelsen af det 16. århundrede. I slutningen af det forrige århundrede blev godset udvidet af bedstefaderen, Zacharias Bergweiler. I dag styres godset af hans barnebarn, Dr. Peter Pauly. Beliggende ved siden af "Doctor Fountain" og nær bredden af Mosel-floden, ligger Dr. Heidemanns-Bergweilers familiehjem, kontor og gamle kældre. Dr. Peter Pauly og hans kone Helga administrerer deres ejendom sammen med deres søn, Stefan. Dr. Peter Pauly har en doktorgrad i landbrug og har hermed stor fokus på at dyrke de ædle druer rigtigt således at kunne fremvise det fantastiske terroir i hvert enkelt glas af den færdige vin.
+ Vis hele beskrivelsen

Rielsing i sit ypperste

Alle 15 af Dr. Heidemanns-Bergweiler vinmarker er beplantet med Riesling druer, beliggende mellem landsbyerne Brauneberg og Erden på en strækning af 20 km. Omfattende pleje af disse vinmarker, kombineret med bevidst lavt udbytte og selektiv håndplukning, garanterer ekstraordinære vine med individuelle og unikke karakterer. Som en af de første vinproducenter i Mosel til at bringe moderne vinfremstillingsmetoder i brug, bliver druerne forarbejdet lige uden for Bernkastel, med skånsom behandling. Hver enkelt mark gæres separat i temperaturkontrollerede rustfri stålkar, der bibeholder druernes friskhed og resultatet er sprøde, rene vine, der afspejler det udsøgte terroir og den ædle Riesling-drue.
+ Vis hele beskrivelsen
Dr. Heidemanns-Bergweiler