Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Domaine Les Caprèoles

Med mere end 250 år på bagen, producerer Domaine Capréoles velsmagende, økologiske og biodynamiske vine i appellationen Regnié syd for Morgon.

Kort om Domaine Les Caprèoles

Domaine Capréoles ligger i Beaujolais i appellationen Regnié syd for Morgon. Her har ønologen Cédric Lécareux siden 2014 produceret elegante og velsmagende vine efter økologiske og biodynamiske principper. Med stor passion, og nærmest fanatisme, kæmper Lécareux et stort slag for at vinene fra Beaujolais skal nå nye kvalitetshøjder, hvorfor Domaine Capréoles har vundet stor anerkendelse hos de internationale anmelderne.

Domaine Les Caprèoles
Domaine Les Caprèoles

Vinhusets historie

Domaine Capréoles ligger i Beaujolais i appellation Regnié syd for Morgon. Den lille charmerende ejendom har en historie på over 250 år, men det var dog først i 2014 at de nuværende ejere overtog ejendommen og de 5,5 hektar vinmarker, der ligger som smuk have omkring Domainet. Her huserer Ønologen Cédric Lécareux med passion og nærmest fanatisme for at vinene fra Beaujolais igen skal nå nye kvalitets højder. Cedric lavede før vin i Languedoc og sammen med sin kone, som er fra Beaujolais, har de Domaine Capréoles hvor de udlever deres passion.
+ læs mere

Eet ekstraordinært terroir

Det ekstraordinære terroir af granit og de gamle vinstokke med en alder på over 80 år, giver sublime betingelser for Gamay-druen som Cédric mestrer. Vinene er utrolig elegante, charmerende, og tro mod sit terroir. Denne vin kommer fra parceller i Regnie appelationen. Vinen er silkeblød med en ren elegant smag og duft af røde bær: ribs, brombær og hindbær. En Klassisk Beaujolais!
Domaine Les Caprèoles
Domaine Les Caprèoles

Bæredygtighed

Der dyrkes efter økologiske og bæredygtige principper, og med en stor passion for arbejdet og plejen af vinmarkerne.