Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Domaine Du Pelican

Domaine du Pélican er et kvalitetsprojekt ejet af Domaine Marquis d'Angerville, den mest berømte vingård i Volnay i Bourgogne.

Kort om Domaine Du Pelican

Domaine du Pélican er topkvalitet fra Jura med stærke rødder til Bourgogne. Pélican er ejet af Domaine Marquis d'Angerville, som er den mest berømte vingård i Volnay. Guillaume d'Angerville ejer hovedparten af Domaine du Pélican, og resten ejer hans winemaker, Francois Duvivier. De to var fascineret af Juravinenes muligheder og ligheder med Bourgogne, hvorfor de kastede sig ud nyt eventyr med at lave unikke kvalitetsvine i Jura.

Domaine Du Pelican
Domaine Du Pelican

Domaine du Pelicans historie

Guillaume d'Angerville er i dag ejer af det ikoniske Bourgogne Domaine Marquis d'Angerville i Volnay, som er et af de mest berømte i hele Bourgogne. Det er særligt kendt for 1. Cru vinmarken Clos des Ducs, som man er eneejer af og som går for at være den bedste i Volnay. Guillaume d'Angerville ejer hovedparten af Domaine du Pélican og resten ejes af hans winemaker Francois Duvivier. De 2 havde i en årrække været fascineret af Juravinenes muligheder og ligheder med Bourgogne. Deres markbesiddelser er på i alt 10 hektar, 5 hektar købt fra Château de Savannes og 5 hektar i Le Grand Couroulet.
+ læs mere

Lokale og internationale druesorter dyrkes biodynamisk

De 5 hektar tæt på Ch. De Savannes er beplantet med internationale druesorter som Chardonnay og Pinot Noir, men også med lokale sorter som Savagnin, Trousseau og Poulsard. Vinmarkerne dyrkes ligesom Marquis d'Angervilles marker i Volnay biodynamisk, og terroiret består af kalk og kalk i blandet ler.
Domaine Du Pelican