Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Chateau De Vaudieu

Château Vaudieu ejes af familien Bréchet, pionerer i Rhône. Ejer Laurent Bréchet har fået op til 98P Parker.

Kort om Chateau De Vaudieu

Familien Bréchet, der står bag Château Vaudieu, har dyrket vin i Rhônedalen i fem generationer. Fra starten var familien pionerer idet de så mulighederne for at dyrke kvalitetsvin i stedet for kun oliven. I 1955 købte Bréchet Château Vaudieu, bygget i 1767, et af 3 ”rigtige” slotte i Châteauneuf. Helt uhørt ligger alle markerne ikke spredt i appellationen, men samlet omkring slottet. Ejer Laurent Bréchet har fået op til 98P Parker.

Chateau De Vaudieu
Chateau De Vaudieu

Chateau de Vaudieus historie

Familien Bréchet har dyrket vin i Rhônedalen i 5 generationer og allerede i 1900 vandt de første guldmedalje i Paris. Familien var allerede på det tidspunkt pionerer idet de så mulighederne for at dyrke kvalitetsvin. Især den Sydlige del af Rhônedalen fascinerede dem med sine store muligheder og diversitet og familie-domainet blev udvidet gradvist med købet af Château Vaudieu i Châteauneuf-du-Pape i 1955, Domaine des Bosquets i Gigondas i 1963, Château Coulerette i Côtes de Provence i 1969 samt flere ejendomme i Lirac og Côtes-du-Rhône. Château Vaudieu er et rigtigt slot opført i 1767, og det ligger i hjertet af Châteauneuf-du-Pape appellationen og er nabo til Château Rayas, her ejer man ikke færre end 70 ha, som alle ligger sammenhængende rundt omkring slottet.
+ Vis hele beskrivelsen

Vinmarker med et enormt potentiale!

Château Vaudieu er et rigtigt slot opført i 1767 og det ligger i hjertet af Châteauneuf-du-Pape appellationen og er nabo til Château Rayas, her ejer familien ikke færre end 70 hektar, som alle ligger sammenhængende rundt omkring slottet.
Chateau De Vaudieu