Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Chateau De Pibarnon

Chateau De Pibarnon

Château Pibarnon – ’The Petrus of Bandol” – Økologisk kultproducent fra Provence. Pibarnons unikke vine regnes blandt de allerbedste i Sydfrankrig.

Kort om Chateau De Pibarnon

Château Pibarnon er en kultproducent fra Bandol, som i dag ejes af Eric de Saint Victor. Eric er søn af den afdøde pioner, Henri de Saint Victor, som købte det forfaldne slot i 1978 og satte Bandol på verdenskortet. Pibarnon bliver ofte omtalt som "The Petrus of Bandol", hvilket vidner om ejendommens status. Château Pibarnon tæller de førende franske vinkritikere blandt sine beundrere, og blev certificeret økologisk fra årgang 2019.

Chateau De Pibarnon
Chateau De Pibarnon

Chateau de Pibarnons historie

Hemmeligheden bag Pibarnons succesfulde vin skyldes en meget kompleks viden om områdets terroir. Jorden består nemlig af kalksten, som perfekt regulerer vandstrømmen til vinmarkerne. Derudover trives druesorten Mourvédre strålende, og så er markerne placeret 300 meter over havets overflade. Chateau de Pibarnons filosofi er, at gode vine skabes ud fra unikke druer, og ved at passe og pleje vinstokkene efter alle kunstens regler er det muligt at skabe perfekte druer. Pibarnon ejer topmarker som; Bel Air, Jourdan, Pointes.
+ Vis hele beskrivelsen

Generationsskift!

Efter at have tilbragt 10 år på vingården overtog Eric de Saint-Victor forældrenes gennemførte arbejde, og med samme lidenskab og engagement har han løftet vinene til nye højder. Eric har studeret områdets terroir nøje. Han ved derfor hvordan han skal få jorden til at udtrykke sig, så druerne bliver præcis, som han ønsker. Derudover mestrer han en moderne vinificering, og disse faktorer har gjort, at Eric har fået skabt sig selv et internationalt anerkendt navn. Chateau de Pibarnon har ca. 50 hektar med vinstokke. De røde vine vine er fyldige og delikate, roséerne er elegante og forfinet og de hvide er stærkt aromatiske og sprøde. Vinene kan købes i hele verden, og de er tit at finde på nogle verdens bedste restauranter.
+ Vis hele beskrivelsen
Chateau De Pibarnon
Chateau De Pibarnon

Økologi

Pibarnon har altid arbejdet med stor respekt for naturen, og de har været certificeret økologiske siden 2019.