• Gratis fragt
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Chateau De Pibarnon

Château Pibarnon – ’The Petrus of Bandol” – er en øko kultproducent fra Provence. Pibarnons unikke vine regnes blandt de allerbedste i Sydfrankrig.

Kort om Chateau De Pibarnon

Château Pibarnon er en kultproducent fra Bandol, som i dag ejes af Eric de Saint Victor. Eric er søn af den afdøde pioner, Henri de Saint Victor, som købte det forfaldne slot i 1978 og satte Bandol på verdenskortet. Pibarnon bliver ofte omtalt som "The Petrus of Bandol", hvilket vidner om ejendommens status. Château Pibarnon tæller de førende franske vinkritikere blandt sine beundrere, og blev certificeret økologisk fra årgang 2019.

Chateau De Pibarnon
Chateau De Pibarnon

Chateau de Pibarnons historie

Hemmeligheden bag Pibarnons succesfulde vin skyldes en meget kompleks viden om områdets terroir. Jorden består nemlig af kalksten, som perfekt regulerer vandstrømmen til vinmarkerne, derudover trives druesorten Mourvédre strålende og så er markerne placeret 300 meter over havets overflade. Chateau de Pibarnons filosofi er, at gode vine skabes ud fra unikke druer, og ved at passe og pleje vinstokkene efter alle kunstens regler er det muligt at skabe perfekte druer. Dette er nogle af slottets 12 bedste marker: Bel Air, Jourdan, Pointes.
+ læs mere

Generationsskift!

Efter at have tilbragt 10 år på vingården overtog Eric de Saint-Victor forældrenes gode arbejde, og med samme lidenskab og engagement har han løftet vinene til nye højder. Eric har studeret områdets terroir nøje, derfor ved han, hvordan han skal få jorden til at udtrykke sig, så druerne bliver præcis, som han ønsker. Derudover mestre han at vinificere på en moderne måde, og disse faktorer har gjort, at Eric har fået skabt sig selv et anerkendende navn. Chateau de Pibarnon har ca. 50 hektar med vinstokke. De røde vine vine er fyldige og delikate, roséerne er elegante og forfinet og de hvide er stærkt aromatiske og sprøde. Vinene kan købes i hele verden, og de er tit at finde på nogle verdens bedste restauranter
+ læs mere
Chateau De Pibarnon