Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Chateau Croix De Labrie

Chateau Croix De Labrie

Château Croix de Labrie er en lille perle i Bordeaux. Fra hjertet i Saint-Emilion producerer slottet monumental vine som har op til 98P Suckling.

Kort om Chateau Croix De Labrie

Château Croix de Labrie er et Boutique-winery, der laver vine i verdensklasse. Slottet besidder kun 2,5 ha marker i hjertet af Saint-Emilion. Som nabo til Château Pavie og Château Valandraud, producerer ægteparret Axelle og Pierre Courdurie unikke garagevine i et meget begrænset antal. Den berømte winemaker Michel Rolland er konsulterende winemaker, og har været med til at lave de monumentale vine, der får hele 98P af James Suckling.

USP 1 test

USP Tekst 1 test

USP 2 test

USP Tekst 2 test

USP 3 test

USP Tekst 3 test

USP 4 test

USP Tekst 4 test

Chateau Croix De Labrie

Chateau Croix de Labries historie

Denne sande ”garagevin” er en lille perle fra et slot med meget berømte naboer. Det kun 2,5 hektar store domaine ligger i hjertet af Saint-Emilion og her laver ægteparret Axelle og Pierre Courdurie gudevin i meget begrænset antal. dvs mellem 200 og 400 kasser om året afhængig af årgang. Axelle er winemakeren og tilfører vinene et umiskendeligt elegant, feminint touch, og så er den berømte winemaker Michel Rolland konsulent på vinprojektet, som allerede fra og med den første årgang, 1998, resulterede i en monumental vin.
+ læs mere

Winery of the year 2003

Wine & Spirits Magazine

Top 100 Wineries-listen x11

Wine & Spirits Magazine

Top 100 Wineries-listen x11

Wine & Spirits Magazine

Winery of the year 2003

Wine & Spirits Magazine

Nabo til Château Pavie 1. Grand Cru Classé og Château Valandraud 1. Grand Cru Classé

Ligesom i Bourgogne, består de fleste slotte i Saint-Emilions hjerte af mange små parceller, som tilsammen udgør et Domaine eller slot. Château Croix de Labries bedste vinmarker grænser direkte op til Château Pavie (ved Badon) og Château Valandraud (ved Saint-Sulpice). De mange små parceller indeholder forskellige terroirs, vinmarken ved Badon består hovedsageligt af småsten og sand som ligger ovenpå et lag af ler og kalk, mens vinmarken ved Saint-Sulpice består af større sten og et underlag af ler, limsten og kalk. Hoveddruen er naturligvis Merlot (98%), men der er også lidt Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon.
+ læs mere
Chateau Croix De Labrie