Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket
Château Barbeyrolles

Château Barbeyrolles

Chateau Barbeyrolles er en ikonisk producent fra St.Tropez. Vine er økologiske og elegante, og har flere gange vundet stor international anerkendelse.

Kort om Château Barbeyrolles

Château Barbeyrolles er ejet af den banebrydende winemaker Régine Sumeire. Hun var den første til at presse druerne meget langsomt og lave trendsættende meget lyse roséer. Slottets 12 ha. ligger som en magisk oase af skønhed og stilhed tæt på middelhavet i skarp kontrast til jetsettets Saint-Tropez. Château Barbeyrolles har altid anvendt økologiske dyrkningsmetoder og alle druer håndhøstes, da det opfattes som den eneste vej til topkvalitet.

Château Barbeyrolles
Château Barbeyrolles

Chateau Barbeyrolles' historie

Slottet ligger billedskønt mellem landsbyen Gassin og på Saint-Tropez og dermed Middelhavet. Slottets 12 hektar ligger her som en magisk oase af skønhed og stilhed i skarp kontrast til jetsettets Saint-Tropez. Den nuværende ejer Régine Sumeire købte slottet i 1977, og hun er ud af en gammel vinavler familie, som har dyrket vin i Provence helt tilbage til 1800 tallet. Selve slottet kan føre sin historie tilbage til Middelalderen, men den nuværende bygning er fra 1800 tallet. Régine Sumeire er er en karismatisk personlighed i Provence, og samtidig er hun en passioneret kok, som har skrevet flere kogebøger.
+ Vis hele beskrivelsen

Château la Tour de l'Évèque

Régine Sumeire ejer også Château la Tour de l'Evêque i Pierrefeu i Var ved Hyères i Provence. Her laves også provence vine af højeste kvalitet, men i en meget anden stil.
Château Barbeyrolles
Château Barbeyrolles

Bæredygtighed

Régine Sumeire har altid anvendt økologiske dyrkningsmetoder, og hun har i mange år haft den holdning at det var den eneste vej til topkvalitet. Slottet er i dag økologisk certificeret. Jordbundsforholdet består mest af skiffer og sand, og det giver vinene en helt unik lethed og elegance. Alle druer håndhøstes, og vinifikationen foregår med respekt for biodynamisk drift og "by gravity" i den moderniserede kælder.
+ Vis hele beskrivelsen