Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Bruno Thierry

Bruno-Thierry er en anerkendt kvalitetsproducent fra Côtes-du-Rhône. Siden 1985 har han lavet klassiske Rhôneblends med stor værdi for pengene!

Kort om BRUNO-THIERRY

Bruno-Thierry har produceret kvalitetsvine i Côtes-du-Rhône siden 1985. Med adgang til nogle af Rhônedalens bedste druer, har han specialiseret sig i at lave klassiske Rhôneblends med stor værdi for pengene. Bruno-Thierry har en forkærlighed for Syrah, hvorfor hans vine typisk er det perfekte match til grillretter og møre bøffer. Hans vine omfavner alt vi elsker i Côtes-du-Rhône. Bruno-Thierry er en klassiker man aldrig bliver træt af!

Bruno Thierry
Bruno Thierry

Rhône-klassiker til småpenge

Bruno-Thierry er ikke til at vælte af pinden. Hans vine omfavner alt hvad vi elsker i en god Côte-du-Rhône. Vinene er kendt for deres store rigdom med hints af krydderier og sort peber - kombineret med en afbalanceret struktur og frisk syre. Bruno-Thierrys klassiske Côtes-du-Rhône er sammensat af druer fra udvalgte steder i Rhônedalen, én vin som høster store roser og er blevet en sand favorit hos Philipson Wine. I 2009 introducerede Bruno-Thierry en moderne serie af vine under navnet GSM (forkortelse for Grenache – Syrah – Mourvèdre). Hans vine blev lynhurtigt en stor succes, som endnu engang stedfæstede hans navn som indbegrebet af kvalitet til pengene!
+ læs mere