• Gratis fragt!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Bodegas Mureda

Bodegas Mureda producerer økologiske vine med stor respekt for naturen. Den økologiske tankegang gør sig bemærket igennem hele deres produktion.

Kort om Bodegas Mureda

Bodegas Mureda producerer økologiske vine fra Valdepeñas. Vingårdens bygninger er over 500 år gamle, og deres historie går helt tilbage til Maurerne. Mureda har stor respekt for naturen, hvorfor de i dag er den Bodega i Spanien, som ejer flest hektar økologisk dyrkede vinmarker. Som Spaniens største økologiske vingård er de særdeles miljøbevidste i hele produktionen. Deres vine er en sikker vinder til de internationale prisuddelinger.

Bodegas Mureda
Bodegas Mureda

Vinhusets historie

Bodegas Mureda er en selvejende fond som har hentet sit navn fra slottet La Casa Mureda, som på dansk betyder Maurernes hus, som fonden ejer. Området indgik indtil år 1492 i en muslimsk stat, kongeriget Granada. Mange huse og navne i hele regionen vidner om den store mauriske indflydelse. I dag fokuserer man på vindyrkning, men man laver også olivenolie. Valdepeñas er et af Spaniens mest produktive områder. Bodegas Mureda råder over 10.000 hektar, heraf 1000 hektar økologiske vinmarker, som er beliggende 700-1000 meter over havets overflade.
+ læs mere

Moderne produktionsmetoder

Bodegas Mureda råder over en af området mest moderne vingårde, man har speciale i at fremstille kvalitet i store mængder med tanke som har kapacitet på op til 600.000 liter. Men man anvender også mange mindre tanke og egetræsfade i forskellige størrelser. Den enorme kapacitet giver også uanede muligheder for at lave kvalitetsvine til meget forbrugervenlige priser.
Bodegas Mureda
Bodegas Mureda

Bæredygtighed

Vingården, hvor nogle bygninger er over 500 år gamle, er blevet restaureret tilbage til det oprindelige, og i det hele taget har Mureda meget stor respekt for tidligere tiders måde at se og dyrke naturen på. Deres filosofi er at dyrke jorden med med omtanke og respekt! Mureda er derfor i dag den Bodega i Spanien, der ejer flest hektar økologisk dyrkede vinmarker, faktisk er det Spaniens største økologiske vingård og man er naturligvis utrolig miljøbevidst på hele ejendommen og i hele produktionen.
+ læs mere