Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Bodega Garzón

Bodega Garzón

Bodega Garzon er Uruguays mest anerkendte producent, der flere gange er kåret til ’Winery of the Year’ af de internationale vinanmeldere.

Kort om Bodega Garzón

Bodega Garzón er uden tvivl en af Sydamerikas største stjerner. Siden 2014 har familien Bulgheroni lavet vine i topklasse, som i dag er hyldet af de internationale vinskribenter. To år i træk rangerede Gazon på 2. pladsen over ’Top 50 Best Vineyards of the World’. Wine Enthusiast kårede Garzon til ‘New World Winery of the Year 2018’ og Deschorchados fulgte trop i 2020 - Garzon er en bæredygtig vingård i topklasse.

Bodega Garzón
Bodega Garzón

Vinhusets historie

Da Alejandro Bulgheroni og hans kone Bettina opdagede Garzón, var det en familiedrøm, der gik i opfyldelse. De ønskede at skabe moderne vin af høj kvalitet, hvor man kan mærke landet i vinen! Med råd fra den internationale ønolog Alberto Antonini får de udleveret deres drøm om at skabe vin, som afspejler landets og markernes terroir. Garzons filosofi er at hvert glas skal omfatte Uruguays historie, hemmeligheder og transformation. Derudover vil familien også vise af vin er blevet en del Uruguays mystik, tradition og økonomi.
+ læs mere

Den uruguayanske atlantiske kyst

Tæt på den uruguayanske atlantiske kyst og 160 meter over havets overflade blev Garzons vinstokken plantet på marker, der er præget af en unik uforlignelig personlighed og sammen med det tempereret vejr , giver det mulighed for at producere vin, som afspejler den autentiske personlighed som Garzons terroir har. Jordbunden i Garzons marer består nemlig af nedbrudt granitsten, som kaldes Balasto, hvilket gør vinene levende, energiske og komplekse.
+ læs mere
Bodega Garzón