Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Bass Phillip

Bass Philip producerer kølig og burgundisk Pinot Noir og Chardonnay fra South Gippsland i Australien, og har modtaget nogle af landets højeste ratings. Den ikoniske Gevrey-Chambertin producent Jean-Marie Fourrier er winemaker.

Kort om Bas Phillip

Bass Phillip er en lille vingård beliggende i South Gippsland i Australien der har specialiseret sig i at lave kvalitets Pinot Noir og Chardonnay med inspiration fra nogle af de allerbedste Bourgogne producenter. Målet er at lave Pinot Noir der kan måle sig med de bedste i Bourgogne, anfært af ikonet fra Gevrey-Chambertin, Jean-Marie Fourrier. Der arbejdes så naturligt som muligt i marken, med utrolig lave udbytter.

Bass Phillip
Bass Phillip

Vinhusets historie

Markerne blev tilplantet i 1979 og første årgang på markedet var 1984. Kvaliteten var høj fra starten, allerede årgang 1985 viste sig at have et lagringspotentiale på mere end 20 år. Fra og med april, 2020 er Jean-Marie Fourrier, ejer af Domaine Fourrier og en af Bourgogne´s mest ikoniske winemakers tiltrådt som chief winemaker og partner i Bass Phillip. Jean-Marie og Phillip deler en fælles tilgang til vinproduktion, inspireret af den store legendariske Henri Jayer fra Vosne Romanee. Efter at have mødt hinanden første gang for tolv år siden i South Gippsland, har de besluttet at gå sammen om at fortsætte udviklingen af vine med tekstur og kompleksitet i verdensklasse. Med de kombinerede erfaringer og færdigheder fra to exceptionelle vinmagere og specialister af Pinot Noir-druen forventes den i forvejen ekstremt høje kvalitet at nå nye højder.
+ læs mere

Internationalt topanmeldt

Bass Phillips Pinot Noir vine har ofte opnået landets højeste ratings. 2010 Reserve pinot noir blev nomineret til the Australian Wine of the Year og betragtes blandt eksperter som Australiens bedste Pinot Noir vin. Winemakeren Jean-Marie Fourrier har næsten kultstatus i Gevrey-Chambertin hvor han ejer Domaine Fourrier, og hans know-how kommer til at tage dette vinhus og kvaliteten til stratosfæren!
+ læs mere
Bass Phillip
Bass Phillip

Bæredygtighed

Markerne dyrkes med respekt for naturen og har været dyrket økologisk siden 1993 og biodynamisk siden 2002. Den biodynamiske praksis på Bass Phillip er planlagt i henhold til månens cyklusser. Denne praksis betyder, at hver årgang af Bass Phillip-vine udviser karakteristika af "moder naturs" temperament, der udtrykker harmonien mellem jord, måne og sol og viser de naturlige påvirkninger af naturens kraft og elegance.
+ læs mere