Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Bailly-Lapierre

Bailly-Lapierre laver Frankrigs bedste Crémanter. Kooperativet laver bobler i en sand champagne-kvalitet, men blot til en brøkdel af prisen.

Kort om Bailly-Lapierre

Bailly-Lapierre producerer Frankrigs bedste Crémant i en gammel sandstensmine i det nordlige Bourgogne. Siden 1972 har man produceret velsmagende bobler, der med rette kan kaldes Crémant de Bourgognes svar på Bollinger. Ved hjælp af Champagne-metoden laver de bobler, som ved flere lejligheder har vundet blindsmagninger over langt dyrere champagnehuse. Vaskeægte champagne-kvalitet til en brøkdel af prisen!

Bailly-Lapierre
Bailly-Lapierre

Bailly-Lapierres historie

I landsbyen Bailly i Bourgogne laver dette kvalitets drevne kooperativ Frankrigs bedste Crémanter. Siden år 1972 har vinifikationen og lagringen foregået i et tidligere underjordisk kalkbrud, som giver optimale betingelser for produktionen af mousserende vine på meget højt niveau. Crémant de Bourgognes svar på Bollinger Med lidt fantasi kan Cave de Bailly kaldes for Crémant de Bourgognes svar på Bollinger. Cave de Bailly baserer nemlig hovedparten af deres Crémant de Bourgogne på Pinot Noir druen, den samme drue som danner rygrad i Bollingers verdensberømte Champagner. Det er derfor Cave de Baillys Cremant er så usædvanligt rig og kødfuld, hvilket er en stilart som huset er suverænt førende indenfor blandt Cremant-producenter.
+ Vis hele beskrivelsen

Samme metode som i Champagne

Cave Bailly-Lapierres cremanter produceres efter samme metode som champagne, og har ved flere lejligheder vundet blindsmagninger over langt dyrere champagner. Produktionen signalerer på alle niveauer husets fokus på kvalitet, lige fra den manuelle høst af druerne, vinificering på det mest moderne udstyr og hele 2 års lagring på flaske. Den lange lagringstid på flaske er netop det, der gør vinene så rige på bobler. Husets varemærke er netop de delikate bobler, hvis renhed afslører en enestående balance mellem friskhed og aromaer. La Vie en Bulle - Lev livet med bobler La Vie en Bulle - Lev livet med bobler, det er Baillys slogan og man fremstiller en hel perlerække af forskellige Crémanter til enhver lejlighed: Crémant Pinot Noir, Crémant Rosé, Crémant Egarade (Økologisk), Crémant Ravizotte (Ultra Brut) og Prestigecuvéen Vive La Joie.
+ Vis hele beskrivelsen
Bailly-Lapierre