Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Alamos Wines

Alamos Wines

"Alamos is a consistently excellent value-priced label", hedder det i Robert Parkers Wine Advocate.

Kort om Alamos Wines

Alamos er ånden af Argentina, og samtidig historien om mere end 100 års familie dreven vin produktion i Mendoza valley, der udspringer fra de højt liggende vinmarker i Andesbjergene, og hver flaske Alamos repræsenterer, med sin elegance og kompleksitet, den argentinske sjæl og historie, om det er på landet eller i byen.

Alamos Wines
Alamos Wines

Ånden af Argentina

Alamos er navnet på de store høje træer der beskytter de kostbare vinstokke mod Andesbjergenes barske vind og vejr, og samtidig tilfører vinen sin elegante, velbalancerede og komplekse smag. Alamos minder på mange måder om Argentinas hovedstad Buenos Aires, der med sin blanding af kompleksitet, multikulturelle energi, og storhed afspejler vinens antydninger af krydderi, god struktur og lang finish - og gør det umuligt igen at glemme Sydamerikas Paris Buenos Aires. Alamos vinene er meget rimeligt prissatte vine, der har et helt igennem overlegent forhold mellem pris og kvalitet.
+ læs mere

De bedste druer

Alle druerne i Alamos-serien er håndhøstede, og der foregår en manuel udvælgelse af alle druer, der får lov til at indgå i en Alamos. "Alamos is a consistently excellent value-priced label", hedder det i Robert Parkers Wine Advocate, og det er efterhånden svært at holde overblikket over antallet af medaljer, stjerner og "Best Buy"- prædikater, Alamos-serien har fået.
Alamos Wines