• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Weingut Wieninger

Den famøse winemaker Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitetsvinsproduktion omkring Wien, og navnet Wieninger betyder også retvisende "manden fra Wien”

Kort om Weingut Wieninger

Den international anerkendte vinmager Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitetsvinsdyrkning i vinområdet omkring Wien. I 1980’erne overtog han forældrenes "Heurigen" dvs. et traditionelt gæstgiveri med vinproduktion. Fritz har konverteret ejendommen til en kvalitetsproduktion med vindyrkning efter biodynamiske retningslinjer, og hans vine er ubestridt Wien-distriktets bedste

Weingut Wieninger
Weingut Wieninger

Vinhusets historie

Den international kendte winemaker Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitets vinproduktion i vinområdet omkring Wien, som før i tiden ikke var kendt for dette. Faktisk betyder navnet Wieninger "manden fra Wien", og Fritz laver de ubestridt bedste vine i området. Den international anerkendte vinmager Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitets vindyrkning i vinområdet omkring Wien. I 1980’erne overtog han forældrenes "Heurigen" dvs. et traditionelt gæstgiveri med vinproduktion. Fritz har konverteret ejendommen til en kvalitetsproduktion med vindyrkning efter biodynamiske retningslinjer, og hans vine er ubestridt Wien-distriktets bedste.
+ læs mere

Fantastiske enkeltmarker

Weingut Wieninger råder over 45 hektar på både højre og venstre side af Donau, herunder de to fantastiske enkeltmarker Bisamberg, med hovedsagelig sandet og stenet jord, samt på Nussberg, som er kendt for dets kalkrige jord. Markerne er overvejende beplantet med de grønne druesorter Grüner Veltliner, Riesling og Chardonnay samt de blå Pinot Noir og Zweigelt
Weingut Wieninger
Weingut Wieninger

Bæredygtighed

Weingut Wieninger er medlem af Respekt-Biodyn, som er en forening bestående af 23 vingårde fra Østrig, Tyskland, Italien og Ungarn, som alle producerer vin efter biodynamiske metoder.