Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Tres 14

Tres14 Vinos de Garage, med Daniel Pi i spidsen, har på rekordtid opnået kultstatus med deres unikke og personlige vine af høj kvalitet.

Kort om Tres 14

Daniel Pi er manden bag det intime vinprojekt, "Tres14 Vinos de Garage". Vinene har på rekordtid opnået kultstatus, og er gode eksempler på, hvad man kan opnå når man giver en talentfuld winemaker frit spil. Resultatet er unikke og meget personlige vine af høj kvalitet. Daniel Pi er en af Argentinas mest respekterede vinmagere og siden 1992 har han arbejdet for den anerkendte vingård, Peñaflor. I 2002 blev han chef-vinmager hos berømte Trapiche.

Tres 14
Tres 14

Berømt winemakers private "garage" vine.

Berømt winemakers private "garage" vine. Daniel Pi er en af Argentinas mest respekterede vinmagere. Han har været ledende professor og forsker i ønologi ved universitetet i Mendoza og har arbejdet på mange vingårde, både i og udenfor Argentina. I 1992 begyndte han at arbejde for den store anerkendte vinproducent Peñaflor og har siden 2002 været chef vinmager på deres Trapiche vingård, som i dag er en af Argentinas største eksportør af kvalitetsvine. Da Daniel udtrykte sit ønske om også at lave vin i eget navn, stillede Peñaflor sig ikke i vejen. I 2009 begyndte Daniel Pi i samarbejde med sine 2 børn, at lave sine egne vine i hans private garage ved hans hjem i Lujàn de Cuyo i Mendoza. Det intime vinprojekt hedder "Tres14 Vinos de Garage" og viser hvad man kan opnå, når en så talentfuld winemaker får frit spil til at producere vine helt efter eget hjerte. Resultatet er helt unikt, fyldt med personlighed og høj kvalitet.
+ læs mere

Druer fra nogle af verdens højest beliggende vinmarker

Druerne til Tres 14's vine kommer fra gamle vinstokke i nogle af Mendozas (og verdens) højest beliggende vinmarker i Uco Valleys Tupungato og Vistaflores. Jordbunden her er stenet og fattigt, luften er meget ren og sollyset så skarpt at druerne danner ekstra tykke skaller, hvilket giver mere farve og en aromatisk kompleksitet til vinene. De kølige nætter bidrager endvidere til en langsom modning og dermed ekstra lag af aromatisk kompleksitet. Kombinationen af druernes høje kvalitet og Daniel Pi's talent gør Tres 14 vinene til noget helt særligt, som bør opleves, da de på unik vis formår at kombinerer kølig elegance og frisk velafbalanceret syre med dyb, mørk, moden frugt, stor saftighed og kraft. World class Malbec iflg Parker Allerede fra Daniels anden årgang af Tres 14, fik den internationale vinverden for alvor øjnene op for disse fabelagtige vine og ved Robert Parker's The Wine Advocate's store smagning af argentinske vine i 2012 fik Daniels vin den absolut højeste score.
+ læs mere
Tres 14