• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Rocklin Ranch

Rocklin Ranch er en bæredygtig certificeret vingård i Monterey County, som er kendt for at lave vine af høj kvalitet i forhold til prisen.

Kort om Rocklin Ranch

Rocklin Ranch er en kvalitetsproducent fra det solrige Monterey County i Californien. Med de bedste betingelser for at dyrke vin, er deres vine kendt for at være komplekse og velstrukturerede. Familien bag vingården har produceret kvalitetsvin i 50 år, hvorfor de sætter en dyd i at passe godt på naturen til de kommende generationer. Rocklin Ranch er bæredygtig certificeret siden 2018 og kendt for høj kvalitet i forhold til prisen.

Rocklin Ranch
Rocklin Ranch

Optimale vejrforhold

Rocklin Ranch ligger for foden af den californiske kyststrækning i Monterey County. Omringet af den varme Salinas Valley, byder området på kraftige aftenvinde, tæt morgentåger og mineralholdige jorde. Dette er opskriften på et unikt terroir som Rocklin Ranch har skabt sine vine på. Forholdene er ideelle til druetyperne; Cabernet Sauvignon, Chardonnay og Pinot Noir, hvorfor Rocklin Ranch har specialiseret sig i netop disse. Vingården kultiverer selv sine marker og alle deres vine er estate-grown, hvilket vil sige at de ikke opkøber druer fra andre vinbønder. De gunstige forhold, kombineret med Californiens bedste vejrforhold, giver druerne ideelle betingelser for at modnes korrekt. En langsom og jævn modning af druerne er med til at bevare syrenindholdet, hvilket er en nødvendighed i god vin. Derudover tillader den lange modningssæson at druerne får lov til at hænge længere på vinstokkene – også kaldet hang-time. Jo længere en hang-time, desto mere koncentreret smag og højere kompleksitet i vinen.
+ læs mere

Et bæredygtigt familieforetagende

Familien bag Rocklin Ranch har dyrket vin i området de seneste 50 år, hvorfor de gør en dyd ud af at passe godt på naturen til de kommende generationer. Rocklin Ranch er derfor en certificeret bæredygtig vingård, som skal leve op til en række skrappe krav, der skal tilgodese naturen. Al strøm på vingården kommer fra grøn energi og derudover bruger vingården kun minimalt vand i markerne. Vandingen af vinstokkene foregår i et meget begrænset omfang – og kun når der er et behov. Rocklin Ranch, og alle deres vinmarker, er certificeret bæredygtige af GLOBAL G.A.P og California Sustainable Winegrowing Alliance siden 2018.
+ læs mere
Rocklin Ranch