• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Nino Franco

Nino Franco er et Italiensk ikon når det kommer til bobler. Med ekstravagante udmærkelser på CV’et, er Franco et synonym for kvalitet til gode priser.

Kort om Nino Franco

Nino Franco har over 100 års erfaring med produktion af velsmagende italienske bobler. I James Sucklings Prosecco Rapport fra 2017 vandt Nino Franco både 1. og 2. pladsen – og havde intet mindre end fire topplaceringer. Nino Franco er beviset på, at Prosecco kan være af høj kvalitet, og have massere af personlighed, uden at skulle koste en formue. Nino Franco har flere gange fået tildelt de eftertragtede ”Tre Bicchieri” (3-glas) af Gambero Rosso.

Nino Franco
Nino Franco

Vinhusets historie

Den italienske eliteproducent af prosecco Nino Franco blev grundlagt i 1919 og er beliggende ved foden af foralperne i Veneto regionen i Norditalien. Vingården er en af de ældste i Valdobbiadene. Bedstefader Antino grundlagde vingården, sønnen Nino udvidede og barnebarnet Primo (den nuværende ejer) forbedrede og moderniserede hele produktionen, med stærk inspireret af de store franske Champagner. Primo Francos hensigt er at vise at Prosecco er anderledes end Champagne, men ikke nødvendigvis dårligere.
+ læs mere

Konstant søgen efter topkvalitet

Siden midten af 1980’erne har Primo Franco fokuseret på eksport og på kun at producere Prosecco og kun af den bedste kvalitet, hvilket ikke var traditionen i området dengang, hvor man mere satsede på volumen. Vingården ejer i dag selv vinmarkerne til deres topvine, mens at man forpagter en hel del vinmarker hos lokale vinbønder, og derved kan styre hele produktionen hen mod den ønskede kvalitet. I 2014 kunne Nino France fejre 30 års jubilæum for Cuvée Primo Franco, en af de allerførste kvalitets Proseccoer!
+ læs mere
Nino Franco