Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Mendel Wines

Mendel er en lille juvel med områdets bedste vinmarker beliggende over 1100 m o.h. Vinskribent, Tim Atkin klassificerer Mendel som blandt Argentinas 1. Cru.

Kort om Mendel Wines

Mendel er et boutique winery og blandt Mendozas mindste producenter. Gården råder over nogle af områdets bedste vinmarker med mindst 80 år gamle Malbec vinstokke beliggende 1100 meter o.h. Mendel er blandt andet kendt for sin winemaker, Roberto de la Mota. Roberto er en af Argentinas bedste winemakers og tidl. kendt fra Cheval des Andes. Mendel roses af de internationale vinanmeldere, og Tim Atkin kalder sågar gården for Argentinas 1. Cru.

Mendel Wines
Mendel Wines

Vinhusets historie

Mendel er en af Mendozas mindste producenter. Den charmerende lille vingård, er beliggende i Lujan de Cuyo i Mendoza, hvor man råder over nogle af områdets bedste vinmarker, tilplantet med 80 år gamle Malbec vinstokke. Disse gamle vinmarker ligger i op til 1100 meter over havets overflade. Fra starten var topkvalitet sigtet: Sielecki familien, som ejer Mendel, allierede sig med winemaker Roberto de la Mota, som i dag er partner i Mendel. Roberto er en af Argentinas allerbedste winemakers og har tidligere været winemaker på Cheval des Andes, og hans evne til at frembringe det bedste i Malbec-druen ses tydeligt i elegancen og kompleksiteten i Mendels vine, som er helt enestående i Mendoza. Mendel er opkaldt efter Mendel Sielecki, fader til den nuværende ejer Annabelle Sielecki
+ læs mere

Mineralitet og kompleksitet

Mendels kendetegn er en fantastisk og sjældent set mineralitet og kompleksitet i de fortrinsvis Malbec dominerede vine. De ældste Malbec vinstokke blev plantet så langt tilbage som i 1928, men man råder også over meget gamle vinmarker med Cabernet Sauvignon. Mendel producerer 4 forskellige vine: Entrylevet vinene Lunta, Mendel Malbec, Mendel Unus (en blanding af Malbec og Cabernet Sauvigon), samt topvinen Finca Remota, som er det nyeste skud på stammen.
+ læs mere
Mendel Wines