• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Maculan

Maculan mestre både røde og søde vine. Gården er kendt som Italiens svar på Chateau d'Yquem, og har gennem tiden fået topratings op til 98P.

Kort om Maculan

Der er ingen tvivl om, at Maculan er blandt Italiens bedste producenter af søde vine, men de røde må ej forglemmes! Gennem tiderne har Maculan opnået hele 98P hos Wine Spectator og blevet kendt som det italienske svar på Chateau d'Yquem. Maculan er ydermere kåret som 1-stjernet producent i Gambero Rosso, den italienske vinbibel, og tilhører derfor en hårdkogte elite, der mindst ti gange har modtaget de maksimale 3 glas i den eftertragtede guide.

Maculan
Maculan

Vinhusets historie

Maculan er stjerne producent i Gambero Rosso, som er en bibel for de italienske vine. Det at blive angivet som en stjerne producent indikerer, at mindst 10 af husets vine har opnået den famøse vinguides maksimale 3 glas! Fausto Maculan, som er husets vinmager, er en troldmand både i vinmark og kælder og alle vine har et højt teknisk niveau. Breganze-distriktet ligger i Veneto, i et bakket område omtrent midt i mellem Venedig og Gardasøen. Traditionelt har Breganze været arnested for tørre og søde hvidvine på den lokale Vespolina drue, men takket være det kuperede terræn kan der dyrkes mange andre druesorter, herunder også de internationale såsom Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir og Chardonnay.
+ læs mere

Fausto Maculan giver andre kamp til stregen

Fausto Maculan er Breganzes suverænt bedste producent. Fausto laver Chardonnay og Cabernet Sauvignon i samme stil og kvalitet som de bedste huse i Californien og Bordeaux, hans Pinot Noir giver Bourgogne bønderne rynker i panden og hans dessertvine har slået de bedste Sauternes, ja sågar selveste Château d’Yquem.
Maculan