• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Le Vigne di Eli

Le Vigne di Eli er vine fra Etna skabt med hjerte - og smag (95P Suckling) - på rette sted. En stor del af overskuddet går til velgørenhed.

Kort om Le Vigne di Eli

Marc de Grazia er en af pionererne bag kvalitetsrevolutionen af Etna vine og ejer også Tenute di Terre Nere. Han så mulighederne i de unikt beliggende vinmarker med det vulkanske terroir. Le Vigne di Eli er hans boutique Domaine fra Etna, der er skabt som en hyldest til hans datter Elena. De karakteristiske labels er datterens egne tegninger og en væsentlig del af udbyttet går til velgørenhed. En kultvin skabt med hjertet på rette sted.

Le Vigne di Eli
Le Vigne di Eli

Vinhusets historie

Denne lille ejendom på kun 5 hektar på den nordlige skråning af Etna blev grundlagt af Marco de Grazia, ejeren af den nærliggende Tenuta delle Terre Nere. Marc de Grazia er en af pionererne bag kvalitets revolutionen af Etna vine. Han så tidligt mulighederne i de unikt beliggende vinmarker med det vulkanske terroir. Le Vigne di Eli er hans nyeste boutique domaine fra Etna og er opkaldt som en hyldest til datteren Elena.
+ læs mere

Eftertragtede terroir vine

Vingården bestod oprindeligt af 2 meget gamle vinmarker med meget særlige terroirs, og det lykkedes Marc de Grazia at opkøbe dem i 2006. De ligger begge i de exceptionelle terroirs Feudo di Mezzo og Moganazzi-Voltasciara. Vinmarkerne var så små og fine, at de mindede ham om hans lille datter og således blev ideen til Le Vigne di Eli født. Han bruger sin datter, Elenas, tegninger som etiketter, ikke mindst fordi han elsker hendes små kunstværker, men også fordi de passer til den unikke jord. Marco mente desuden, at det var på sin plads, at vinene fra ”datterens vinmarker” skulle være med til at hjælpe børn i nød. Således går en betydelig del af indtægten fra disse vine til børnehospitalet Ospedale Pediatrico Meyer i Firenze. Interessen for de super flotte og helt økologiske vine fra Vigne di Eli er steget markant, og de har medvirket til at Marco gennem årene har kunne købe flere små nøje udvalgte parceller med fremragende kvalitet. Vinene viser alle hvor stor elegance man kan skabe højt oppe på Etnas skråninger i den mørke vulkanske klippejord.
+ læs mere
Le Vigne di Eli