• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Kuleto Estate

Kuleto bliver hyldet af vinpressen for deres store potentiale. Omgivet af varierende jordbundstyper, laver de spændende vine fra Napa Valley.

Kort om Kuleto Estate

Kuleto blev grundlagt af den kendte restauratør, Pat Kuleto i 1992. Beliggende i et af de mest billedskønne områder i Napa Valley, producerer Kuleto vine med stort fokus på terroiret fra deres 82 individuelle parceller på grunden. Kuleto har flere gange fået ros i vinpressen for deres store potentiale og unikke tilgang til terroir-drevet vinfremstilling. Kuleto byder på massere af value-for-money fra Napa Valley.

Kuleto Estate
Kuleto Estate

Vinhusets historie

Vingården blev grundlagt af Pat Kuleto i 1992. Vinmarkerne ligger i den østlige udkant af Napa Valley, som er nabo til vinmarker fra berømte producenter som Bryant Family, Colgin, Chappellet, David Arthur and Ovid's. Den største del af den 760 hektar store ejendom er fortsat skov, som da Pat Kuleto overtog den. Pat Kuleto foretog kort efter overtagelsen en masse jorbundsprøver og udvalgte de bedste steder til vinmarker, som fortrinsvis ligger på skråninger. Der er hovedsagligt 3 forskellige jordbundstyper, skifer, rødt ler og almindeligt ler, og 1- 2 meter nedenunder dette ligger klippen. Flere end 100 parceller indgår i vinmarkerne, som er beliggende 250-500 m over havets overflade.
+ læs mere

En topmoderne vingård

Selve vingården blev færdig i 2001 og er et state-of-the art winery, med winemaker Dave Lattin og kældermester Giovanni Verdejo i spidsen. I vingårdens filosofi indgår at man vinificerer en masse parceller separet, inden det endelige blend laves. Tanken er at vinificere de bedste og mest modne druer sammen, for at få bedst mulig vin. Flere forskellige druetyper gærer også samtidig i samme fad, hvis de kommer fra samme parcel. I dag ejes Kuleto af Bill Foley, som købte vingården i 2009 og Foley ejer i forvejen en perlerække af vingårde i Napa Valley. Filosofien er at bevare Kuletos arbejde med at lave vin fra disse helt specielt beliggende marker i Napa Valley og Pat Kuleto fortsætter som leder af dette arbejde. Kuleto ejer selv en perlerække af toprestauranter i San Francisco og andre steder i Californien.
+ læs mere
Kuleto Estate