• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Grand Listrac

Grand Listrac har sprængt grænserne for hvad der kan forventes af Listrac-Medoc med en finesse og blødhed man typisk kun finder i Cru Classé vine.

Kort om Grand Listrac

Grand Listrac er en Médoc prestigevin med finesse og blødhed som man typisk kun finder i Cru Classé vine. Grand Listrac har sprængt grænserne for hvad der kan forventes af Listrac-Medoc i den prisklasse, hvilket de har bevist i mange årgange. Listrac er en appellation på lige fod med de berømte naboer Saint-Estèphe og Pauillac - men når det gælder value-for-money - så er Listrac-Medoc ikke til at slå.

Grand Listrac
Grand Listrac

Grand Listracs historie

Grand Listrac er en fornem Médoc prestigevin fra kanon årgangen 2010! Listrac er en appellation på lige fod med de mere berømte naboer Saint- Estèphe, Pauillac, Saint-Julien og Margaux. Listrac råder over de højest beliggende vinmarker på hele Médoc halvøen og har et ideelt terroir af grus og ler, samt en kalkholdig jordbund til at frembringe klassiske médocvine med lagringspotentiale.

Prestigevin!

Historisk set er de berømte nabokommuner løbet med æren, men når det gælder value-for-money så er Listrac second to none i Médoc. Den er "verdensberømt" i Frankrig og et vartegn for kvalitet og stabilitet, hvilket bl.a. fik de franske statsbaner til at servere vinen i restaurant-vognene på 1. klasse uafbrudt i 50 år fra 1939 til 1989. Det er udelukkende de bedste druer fra de ældste vinstokke der er anvendt og vinen lagres i vid udstrækning på helt nye egefade. Den rubinrøde vin rummer en forførende bouquet af moden, sort frugt og antydning af vanilje. Smagen har masser af saft og kraft, samt en finesse og en blødhed, man normalt kun finder i Cru Classé vine.
+ læs mere
Grand Listrac