• Gratis fragt hele ugen!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

GEN DEL ALMA

Gen del Alma holder til i det eftertragtede Gualtallary i Uco Valley. Et område som mange vinentusiaster anser for at være det bedste i Mendoza.

Kort om GEN DEL ALMA

Gen del Alma repræsenterer en ny generation af talentfulde winemakers i Argentina, som kan få enhver vinentusiast i godt humør. Bagom Gen del Alma står Gerardo Michelini (kendt fra Zorzal) og hans hustru, Andrea Mufatto. Deres vine har en unik lethed og finesse, som sjældent ses i Argentinske vine. Ægteparret laver meget unikke blends på områdets bedste rødvinsdruer, samt elegante hvidvine på Chenin Blanc, til meget fordelagtige priser.

GEN DEL ALMA

Argentinsk vin på et nyt niveau

Gen del Alma startede i 2012 da Gerardo Michelini, medejeren af Zorzal, og hans kone, Andrea Mufatto plantede de første vinstokke på deres egen jord klods op af Zorzal. Gen del Alma repræsenterer en ny generation af winemakers i Argentina, som i højere grad sætter fokus på terroir og friskhed i deres vine. Andrea og Gerardo laver primært vin fra egne vinstokke, men lejer sig også ind på et par enkelte velplacerede parceller i nærområdet. Deres mål med Gen del Alma er at vise den mangfoldighed, der er udspringer sig i Gualtallary i Uco Valley. Området regnes af mange vinentusiaster som den bedste underregion i Mendoza. Gen del Almas vine regnes for at være meget drikkevenlige og besidder en stor grad af finesse – noget som sjældent findes i andre argentinske vine – og så ovenikøbet til meget fordelagtige priser. Ved at give druerne en yderst skånsom vinifikation med gæring (ofte hele klaser) med vildgær på betonæg eller gamle egetræsfade, får frugten for alvor for lov til at skinne igennem. De producerer i øjeblikket flere vine bla. et Bordeaux blend og to vovede blends hvor Malbec og Cabernet druer forenes med Pinot Noir, samt elegante hvidvine lavet på Chenin Blanc. Gerardo og Andrea tager argentinsk vin til et nyt niveau!
+ læs mere