• Gratis fragt!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Feudi di San Gregorio

Feudi di San Gregorio bliver af vinskribenter regnet for at være en af Italiens bedste vingårde. Feudi di San Gregorio vinder tit tårnhøje ratings.

Kort om Feudi di San Gregorio

Feudi di San Gregorio blev grundlagt i 1986 og står bag en række fremragende vine, som har vundet de eftertragtede 3-glas i Gambero Rosso intet mindre end 25 gange. Feudi er derfor en 2-stjernet Gambero Rosso-producent, hvilket er en titel som kun en lille elitær skare kan bryste sig af. Feudis vine er lovpriste for deres flotte koncentrerede frugt og rene udtryk. Italiens førende vinguru, Luca Maroni, omtaler Feudi som Italiens bedste vingård.

Feudi di San Gregorio
Feudi di San Gregorio

Vinhusets historie

Feudi di San Gregorio er Campanias ubestridt bedste producent. Luca Maroni, Italiens svar på Robert Parker, regner huset for at være Italiens allerbedste, og han har ved flere lejligheder tildelt Feudi di San Gregorios vine 99 point - den højest mulige rating. Vingården har også fået de eftertragtede og svært opnåelige 3 glas i Gambero Rosso ikke færre end 22 gange, hvilket gør Feudi til en 2-stjernet Gambero Rosso producent og dem er der ikke ret mange af! Feudi di San Gregorio i Irpinia Feudi di San Gregorio blev grundlagt i 1986 af to familier, som tilsammen investerede et astronomisk beløb i en topmoderne vingård og nogle perfektionistisk anlagte marker, beplantet med nøje udvalgte kloner af lokale druesorter. Markerne blev placeret i de bedste mikroklimaer i Irpinia-området, som i dag regnes for den bedste del af Campania. Vingården blev opkaldt efter Pave Gregorius I, da vinene fra Campania nød stor anseelse under hans pavedømme (590-604).
+ læs mere

Campania-regionens store potentiale

Campania regionen besidder nogle af Italiens mest optimale dyrkningsbetingelser for vin. Jordbunden er, enten af vulkansk oprindelse eller meget kalkholdig, meget kuperet og det giver mulighed for dyrkning i både høj- og lavland, samt på skråninger med optimal eksponering til såvel sol som kølende middelhavs vine. Campaniens vinindustri var så forfalden indtil 1980’erne, så man knap nok regnede regionen for at være et vinområde.
+ læs mere
Feudi di San Gregorio