• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Château La Négly

Chateau la Negly er et af de bedste domainer i Languedoc og kan spore sine rødder tilbage til 1773. Verdensklasse vine med op til 100P Parker.

Kort om Château La Négly

Château la Negly er et af de bedste domainer i Languedoc og kan spore sine rødder tilbage til 1773. Domainet ligger på det bedste kalkholdige terroir på La Clape halvøen ca. 20 km øst for Narbonne lige ud til Middelhavet. Høstudbytterne er alvorligt reduceret og vingård og kældre er blevet totalt renoveret. Kvaliteten er tårnhøj og domainets 3 topvine, L’Ancely, La Porte du Ciel og Le Clos des Truffiers er i verdensklasse med op til 100P Parker.

Château La Négly
Château La Négly

Chateau la Negly's historie

Chateau la Negly er et af de bedste domainer i Languedoc og det kan spore sine rødder tilbage til år 1773. Domainet ligger på det bedste kalkholdige terroir på La Clape halvøen ca. 20 km øst for Narbonne lige ud til Middelhavet. Ejendommen har været i familien Rossets eje i mange år. I dag producerer de selv vin, men før i tiden blev druerne solgt til det lokale kooperativ. Sidst i 90’erne begyndte den nuværende ejer Jean Paux-Rosset at opdage domainets fulde potentiale. Dette er årsagen til at domainet i dag producerer vine under eget navn under med meget kyndig vejledning af den dygtige ønolog Claude Gros. Høstudbytterne er alvorligt reduceret og vingård og kældre er blevet totalt renoveret. Kvaliteten er tårnhøj, og det smages i domainets 3 topvine, L’Ancely, La Porte du Ciel og Le Clos des Truffiers - de er i verdensklasse!
+ læs mere

La Clape - Et unikt terroir

Chateau la Negly ejer 50 hektar vinmarker, som er beliggende i hjertet af La Clape. Under den gallo-romerske æra, var La Clape en ø i Middelhavet indtil Aude-floden forbandt øen til fastlandet. Den unikke jord er en blanding af sandet lerjord og nedbrudt sandsten, og så er den kalkholdig og stenet. Markerne ligger ud til havet, hvis kølige briser, giver en længere vækstsæson med større temperaturudsving mellem dag og nat end vinmarker længere inde i landet. Dette, kombineret med effekten af den stærke og tørre Tramontane vind fra nord, resulterer i rige og magtfulde vine, der opretholder stor friskhed og elegance.
+ læs mere
Château La Négly